888 Poker – Prezentare / rating / promotii

888 Poker este una dintre cele mai cunoscute camere de poker la nivel mondial. Este parte componenta a 888 Holdings, iar platforma de poker a fost creata la inceputul anilor 2000 (2002, mai exact). Calitatea serviciilor si promotiile extrem de tentante au atras de-a lungul timpului foarte multi jucatori romani, transformand aceasta camera intr-una de top, pe locul 2 ca popularitate dupa arhicunoscuta Pokerstars. Certificarea acestui fapt a venit in perioada 2011-2013, cand eGaming Review Magazine i-a acordat lui 888 Poker premiul “Cea mai buna camera de poker online”.

Aspecte generale privind platforma 888 Poker

Platforma 888 Poker este usor de accesat, site-ul functioneaza fluent indiferent de mediul de pe care il accesam: laptop, PC, smartphone sau tableta. Pagina 888 Poker a fost tradusa inclusiv in limba romana, alaturi de alte 15 limbi straine disponibile.

Apasati butonul “DESCARCA ACUM” pentru a downloada aplicatia special creata pentru jocul de poker online oferit de 888 Poker. Urmati instructiunile si faceti clic pe “Inscriere” pentru a va inregistra pe site!

Procesul de inregistrare consta in 3 formulare ce vor trebui completate cu informatiile dumneavoastra personale. Exista si o intrebare de securitate, va recomandam sa va notati raspunsul pentru a nu intampina probleme cu accesarea contului pe viitor. In rest, inregistrarea pe site nu aduce elemente noi, de care sa nu ne fi lovit in trecut.

Serviciul de relatii cu clientii

888 Poker tine foarte mult ca problemele utilizatorilor si sugestiile acestora sa fie auzite, motiv pentru care ne si incurajeaza sa intram pe livechat ori de cate ori avem nelamuriri sau ne confruntam cu probleme. Chat-ul in limba romana nu este disponibil non-stop, insa. Puteti trimite o solicitare via email, numai ca raspunsul il veti primi destul de greu. Uneori, in special in weekend, raspunsurile pot veni si in 2 zile, ceea ce e enorm!

Pe site este listat si un numar de telefon din Romania 0312261524 (tarif normal), precum si unul international +12684844868. Este recomandat sa sunati cu precadere in timpul zilei, si nu noaptea, deoarece nu vi se va raspunde decat foarte greu sau deloc!

888 Poker – Metode de plata

Sectiunea “Casier” va sta la dispozitie pentru a depune / retrage oricand doriti. Partea grafica nu este punctul forte al acestei camere de poker, lucru ce se poate observa inclusiv in cadrul sectiunii Casier. Pe de alta parte, 888 Poker ne pune la dispozitie o sumedenie de metode prin care putem depune sau retrage castigurile de pe site. Sunt disponibile, deci, depunerile cu cardul bancar, via Skrill, Neteller sau Paysafecard, dar si platile direct prin transfer bancar. Suma minima ce se poate depune prin transfer bancar este cuprinsa intre 20 si 100 USD, in timp ce prin intermediul celorlalte metode de plata putem depune pe site sume incepand cu 10 USD.

Ca si in cazul agentiilor de pariuri online, pentru a evita spalarile de bani (si orice alte fraude financiare), castigurile se retrag doar prin metoda folosita in cadrul depunerii. Exceptie in acest sens fac parte depunerile prin cardurile Mastercard. Atunci cand optati pentru aceasta varianta, retragerile se vor realiza in mod exclusiv prin transfer bancar.

Utilizatorii care doresc sa mute fondurile rapid la alte case de pariuri sau cazinouri online, in schimb, vor avea drept optiuni principale Skrill-ul sau Neteller. Retragerile folosind aceste din urma metode de plata dureaza maximum 24 de ore.

Tranzactiile in cadrul camerei de poker detinute de 888 Holdings prezinta un alt avantaj enorm pentru jucatorii romani. Este vorba mai exact despre faptul ca putem depune / retrage direct in RON, fara comisioane ascunse. Retragerile nu pot avea loc decat dupa ce s-a efectuat verificarea contului.

Mese si jocuri prezente in cadrul camerei 888 Poker

Hold'em (FL si NL), Omaha, Omaha Hi/Lo, Stud si Stud Hi/Lo sunt jocurile disponibile in oferta acestei camere de poker. Sunt organizate si mese cu mize minime de $0.01/$0.02, respectiv $500/$1.000 (mize maxime).

888 Poker organizeaza frecvent turnee tip freeroll, dar si alte concursuri cu premii garantate, jocuri SNAP si multe altele. Ca baza de clienti, 888 Poker este numarul 2 dupa PokerStars, deci veti avea in permanenta parteneri de joc la mese!

Bonus la prima depunere pe 888 Poker

888 Poker ne propune un bonus de maxim 400 USD, 100% din valoarea primei depuneri. Primiti suplimentar si tichet la $100.000 First Depositors Challenge, precum si alte 7 tichete in cadrul $500 First Depositors Freeroll.

888 Poker dispune si de o schema de loialitate, cu 8 nivele lunare si alte 2 nivele VIP (anuale) ce se pot atinge in functie de punctele acumulate in perioadele prevazute!