888Sport Pariuri Online

888 Sport – Review • Rating • Bonusuri

Intra acum pe 888Sport pentru a beneficia de un bonus de 1.000 LEI oferiti la prima depunere

888 Holdings detine in momentul de fata 888 Sport, 888 Poker si 888 Casino, fiind recunoscut la nivel mondial in special pentru camera de poker. Casa de pariuri sportive ce apartine acestei companii a fost lansata in 2008, mult mai tarziu fata de momentul in care se infiinta sectiunea de poker (2002).

Avantaje

  • 888.ro Club
  • Bonus 1.000 LEI
  • Aplicatii dedicate de mobil: iOS / Android

Dezavantaje

  • Lipsa Cazinou Live
  • Lipsa Live Chat

Platformele de poker si de pariuri sportive online au fost traduse in limba romana, semn ca piata noastra de desfacere este una destul de interesanta pentru 888 Holdings. Asemeni multor alte agentii de pariuri, aceasta dispune de o interfata moderna ce poate fi accesata cu usurinta de pariorii incepatori. Utilizatorii care si-au deschis de-a lungul timpul conturi la multe alte agentii online, de asemenea, nu vor intampina probleme la inregistrarea pe site, depuneri/ retrageri sau plasarea pariurilor.

Statistic vorbind, pariorii romani prefera intr-o proportie covarsitoare cotele in format zecimal. Sunt insa si alti utilizatori care se “joaca” si cu cotele puse la dispozitie de 888 Sport in celelalte doua formate cunoscute, si anume: cote fractionale, respectiv cote americane. In meniul din stanga jos, de pe pagina principala, aveti posibilitatea de a opta pentru unul din cele trei formate anterior mentionate!

Toate produsele 888 Holdings pot fi accesate prin intermediul unui cont comun, ceea ce inseamna ca, in doar cateva secunde, pariorii isi pot transfera banii catre casa de pariuri, camera de poker sau bingo.

Inregistrarea pe site este compusa din 3 parti distincte. Prima contine informatii de ordin personal (nume, prenume, adresa, adresa de email, data de nastere), urmata de cea in care trebuie sa specificati detaliile contului ce urmeaza sa fie deschis (nume utilizator, parola, verificare parola, gen – masculin sau feminin si raspuns la o intrebare secreta). La final, nu va mai ramane decat sa stabiliti moneda in care doriti sa fie contul de pariere, completand totodata si campurile aferente datelor de contact (cod postal, adresa de rezidenta, numar de telefon).

Formularul destinat tranzactiilor ce vor fi operate pe site nu este unul care sa ne impresioneze din punct de vedere grafic. Pe de alta parte, insa, indeplineste toate criteriile pe care ni le-am dori bifate la casele de pariuri licentiate in Romania. Ne pune la dispozitie posibilitatea de a putea depune / retrage prin cele mai cunoscute metode existente in online la ora actuala. Metode la indemana oricui, vezi Skrill, transfer bancar, card bancar sau Paysafecard.

Conform informatiilor afisate pe site, retragerea minima ce poate fi efectuata de catre un utilizator este de 20$ (sau echivalentul acestei sume). Fiind o casa de pariuri destul de putin cunoscuta in Romania, aceasta isi extinde pe zi ce trece serviciile.

Recomandarea noastra este ca, imediat dupa ce v-ati inregistrat la 888 Sport, sa efectuati si verificarea contului de utilizator. Astfel, veti putea depune si retrage rapid fara limite impuse de bookmaker. Nu veti avea nevoie decat de o copie dupa un act de identitate (buletin, pasaport sau permis de conducere) si o alta dupa factura de utilitati. Sau un extras de cont, daca acesta este mai usor de procurat. Documentele prezentate anterior sunt incarcate pe site urmand calea: Cashier – Verify ID!

Oferta de pariere a 888 Sport poate rivaliza fara probleme cu cea existenta pe alte site-uri concurente. Ca diversitate, 888 Sport exceleaza din multe puncte de vedere. Se poate paria inclusiv pe surfing sau meciuri de trotting, netball, s.a.m.d. Desigur, fotbalul este pe locul 1 si aici, cu mentiunea ca 888 Sport se axeaza in principal pe cele mai importante campionate din lume. Greu de gasit meciuri, sa spunem, din liga a IV-a din Rusia, spre exemplu. Sau chiar si din Liga 3 din Romania.

In dreptul meciurilor de Liga 1, in schimb, e de apreciat faptul ca acest bookmaker scoate in fata peste 50 de optiuni de pariere per meci. Si oferta LIVE este una decenta, 888 Sport fiind genul de casa de pariuri pe care ti-ai dori-o in portofoliu ca o completare a ceea ce exista deja pe piata din Romania, si ne referim aici la bookmakerii cu state vechi (Unibet, Sportingbet).

888 Sport ne propune si o oferta interesanta la inregistrarea pe site. Bonus de 100% pana la 1000 RON, ce va fi acordat sub forma de transe si care vine insotit de o serie de termeni si conditii. Intrati pe site-ul 888sport.ro pentru a beneficia de bonus si vedeti cum il puteti elibera respectand conditiile impuse de acest bookmaker!