Betano

Betano.ro este site-ul de jocuri de noroc care aparea la sfarsitul anului 2015 pe piata romaneasca de profil, pe baza unei licente temporare de functionare, emisa la 18 decembrie 2015 (Decizia 3311 / 18.12.2015).

Betano este parte integranta a Gambling Malta Limited, un operator care activeaza si pe teritoriul Greciei prin intermediul casei de pariuri sportive Stoiximan. Experienta acestui bookmaker este mai degraba una limitata, daca e sa luam in considerare faptul ca a obtinut in anul 2012 licenta de functionare in Malta.

Betano beneficiaza in acest moment de una dintre cele mai puternice console de pariuri live. Se situeaza in momentul de fata in apropierea lui Unibet ca numar de sporturi si evenimente sportive oferite zilnic spre pariere in timp real.

Unele selectii prezente in platforma de pariuri in timp real sunt insotite de imagini video. De la meciuri din circuitul ITF pana la partide de baschet din Australia sau China, utilizatorii Betano pot urmari direct pe site desfasurarea acestora pentru a paria in cunostinta de cauza!
Cotele propuse de Betano pe principalele piete de pariere se apropie de cele vazute de-a lungul anilor pe Unibet sau Sportingbet. Nu poate fi luata drept etalon, in sensul ca ar oferi cele mai bune cote, insa cu siguranta nu putem vorbi despre Betano ca fiind un bookmaker ce ne propune cote comparabile cu cele din offline.

In ceea ce priveste oferta de pariere, principala doleanta a jucatorilor romani (si nu numai) ramane absenta handicapurilor asiatice. Betano are un mare minus aici, in ciuda faptului ca a incercat de-a lungul timpului sa compenseze prin handicapuri europene. Pariorii recurg destul de rar la handicapurile europene, iar o selectie precum Steaua invinge la 5 goluri diferente pe CSM Poli Iasi, in cota 90, cu siguranta nu indulceste situatia actuala.

Tot despre meciurile din Liga 1, Betano ne ofera posibilitatea de a putea miza pe numarul de cornere. Intr-un meci obisnuit, spre exemplu, avem pariuri de sub/ peste 8.5 cornere, 9.5 cornere si 10.5 cornere, respectiv sub/ peste 3.5, 4.5. si 5.5 cornere in prima repriza!

Platforma Betano este optimizata pentru dispozitivele mobile, ceea ce inseamna ca pariorii pot accesa oferta de pariere de pe orice telefon sau tableta, indiferent ca ruleaza pe Android sau iOS. Accesati http://mro.betano.com si, imediat ce ati plasat pariul, il puteti share-ui pe retelele sociale pentru a le servi sursa de inspiratie prietenilor!

Functia de cashout este si ea prezenta pe betano.ro, fiind ideala pentru situatiile cand meciul (sau meciurile, in cazul unui pariu multiplu) nu merge in directia prevazuta de catre dumneavoastra. Optiunea cash out este disponibila doar atunci cand suma aferenta depaseste 10% din pariul initial. Va puteti folosi de ea atat in cadrul pariurilor live, cat si la pariurile pre-meci. Meciurile de fotbal, volei, tenis sau baschet sunt insotite de aceasta functie!

La momentul redactarii acestui review, pe site-ul betano.ro erau disponibile urmatoarele promotii: Recuperare la 0-0, Marja 0%, Streaming LIVE, Prima la Multiple si Pierdere la Limita?

In cadrul promotiei Marja 0%, Betano va ofera cote marite pe 2-3 evenimente sportive incluse zilnic in oferta. La fel cum procedeaza Superbet, precum si alti jucatori de pe piata de jocuri de noroc.

Depunerile si retragerile de pe site au loc prin intermediul metodelor stiute deja: card de credite, Skrill, Paysafecard, Neteller sau transfer bancar. In cazul retragerilor via card, cele mai des folosite de altfel, acestea nu dureaza mai mult de o zi daca dispuneti de un card ING. Altfel, retragerile se pot intinde pe durata a 3 zile bancare.

Betano este la ora actuala una dintre casele de pariuri cu cea mai buna oferta de bun venit. Bonusul initial este de 100% pana la 200 RON. Este foarte usor de deblocat, spre deosebire de termenii si conditiile care vin atasati altor oferte de la diversi competitori de pe piata.

Suma depusa si bonusul aferent trebuie rulat de minim 5 ori, in cote de 1.65. Mare atentie aici, insa, deoarece pariurile cu marja de profit 0 si cele in cadrul carora ati folosit functia de cashout nu sunt eligibile si, prin urmare, nu vor conta la rulajul total.Un simplu calcul matematic ne spune ca, in cazul unei depuneri de 200 RON, va trebui sa rulati 2000 RON pentru a putea retrage!

Casa de pariuri sportive online Betano le ofera bonus la inregistrare inclusiv jucatorilor care prefera Skrill-ul ca metoda de depunere, ceea ce nu se intampla la Winmasters sau Netbet!