Betano Mobil

Betano face parte din numele noi incluse pe lista agentiilor licentiate ONJN, insa acest lucru nu inseamna ca avem de a face cu un operator care nu poate creste intr-un timp relativ scurt pentru a satisface nevoile clientilor romani.

Aplicatia Betano creata pentru dispozitivele mobile (tableta, smartphone) exceleaza la multe capitole si poate concura cu altele lansate de jucatori mai importanti de pe piata de gambling din Romania.

Posesorii de dispozitive iOS pot descarca aplicatia Betano direct din AppStore printr-o simpla cautare (“Betano”). Daca detineti un smartphone sau o tableta care ruleaza Android, in schimb, pur si simplu accesati site-ul betano.ro direct din browser.

Din fericire, Betano.ro a fost optimizat foarte bine pentru a putea fi accesibil oricarui utilizator. Multe din facilitatile oferite in cadrul aplicatiei iOS sunt prezente si pe site-ul mobil, ceea ce este foarte bine pentru pariorii care obisnuiesc sa joace destul de mult direct de pe telefon.

Platforma mobila este atat de bine conceputa incat, din doua-trei click-uri, se poate ajunge la orice meci doriti. Sau in orice sectiune pe care doriti sa o vizitati la un moment dat. Toate variantele de pariuri ce apar in browser atunci cand accesati site-ul via PC sunt si pe mobil sau in aplicatia iOS despre care faceam vorbire mai sus.

Cu alte cuvinte, aici puteti opera depuneri/ retrageri sau folosi fara probleme functia de cash out a site-ului. De asemenea, cand apar probleme, intrati la contact pentru a intra in legatura cu serviciul de relatii cu clientii. Se pot verifica inclusiv istoricul pariurilor efectuate intr-o anumita perioada de timp sau, de ce nu, istoricul pariurilor active.

Multe din aplicatiile lansate de bookmakeri ne agaseaza solicitandu-ne, o data la cateva ore, sa ne logam din nou. Nu este cazul lui Betano, care ne garanteaza ca ramanem logati pe site mobil/ aplicatie o perioada nelimitata de timp.

Cu ajutorul “Smart Notification” orice client Betano poate primi diverse notificari privind pariurile active sau biletele jucate. Daca o anumita echipa marcheaza la un moment dat, atunci pe ecranul telefonului va aparea notificarea aferenta. Si atunci cand biletul devine castigator, tot pe ecranul principal al smartphone-ului/ tabletei va sosi o notificare in acest sens!

Puteti seta notificari la multe evenimente ce au loc, de exemplu, intr-un meci de fotbal: cornere, goluri, cartonase galbene si rosii, etc.

Cei care obisnuiesc sa frecventeze retelele sociale (Twitter, Facebook, Instagram, s.a.) se vor bucura sa afle ca aplicatia Betano a fost prevazuta cu optiunea Share & Bet. Astfel, prietenii dumneavoastra se pot inspira in timp util de pe biletele postate.

Betano a crescut enorm in ultima perioada, iar acum poate transmite in flux video multe din meciurile incluse in oferta de pariuri live. Folositi aplicatia pentru a putea paria live si pentru a urmari in regim video meciurile favorite, avand intotdeauna la indemana functia de cash out existenta!

Bonusul initial oferit de Betano este de 100% pana la 200 RON. De subliniat faptul ca acesta este disponibil inclusiv clientilor care isi alimenteaza contul prin intermediul portofelelor online (Skrill, Paysafecard).