Betfair Pariuri Online

Betfair – Review • Rating • Bonusuri

Intra acum pe Betfair pentru a beneficia de un bonus de 450 LEI oferiti la prima depunere

In 2011, cei care au pus bazele primului betting exchange din lume, Betfair, au luat decizia de a-si diversifica operatiunile din mediul online intrand si pe piata caselor de pariuri in cota fixa. Imbratisand rolul de agentie de pariuri traditionala pentru a-si completa platforma a parut sa fie pasul urmator pe care trebuia sa il faca Betfair pentru a-si imbunatati cifra de afaceri. Cum este Betfair Pariuri Sportive in comparatie cu alti jucatori importanti de pe piata din Romania?

Avantaje

  • Bonus 450 LEI
  • Aplicatii dedicate de mobil: iOS / Android
  • Cash Out

Dezavantaje

  • Lipsa Cazinou, Cazinou Live, Poker

Cititi tot ce trebuie sa stiti despre casa de pariuri sportive Betfair in cadrul acestui review amplu in care vom discuta despre interfata site-ului, pietele de pariere oferite, cote, serviciul de relatii cu clientii, timpii necesari validarii unui pariu si alte informatii care ar putea suscita interesul unui viitor client Betfair.

Intefata site-ului casei de pariuri sportive Betfair

Sectiunea de pariuri sportive nu face nota discordanta fata de interfata principala a site-ului betfair.com. De asemenea, este foarte usor sa trecem de la betting exchange la sportsbook (casa de pariuri sportive) datorita celor doua tab-uri amplasate in stanga sus. Aveti astfel posibilitatea de a paria impotriva casei de pariuri sportive Betfair sau, de ce nu, sa pariati impotriva altor utilizatori ai platformei de betting exchange.

E bine de stiut, printre altele, ca fondurile de pariere raman intr-un singur cont. Spre deosebire de ceea ce se intampla intre betting exchange si alte sectiuni ale site-ului betfair.com, utilizatorii nu mai sunt nevoiti de fiecare data sa isi transfere in mod constant fondurile de la betting exchange spre casa de pariuri sportive si viceversa.

Cursele de cai sunt bine reprezentate in cadrul casei de pariuri sportive Betfair, aviz amatorilor! Cotele sunt afisate intr-un format tip grila, ceea ce face mai usoara trecerea spre cursele urmatoare din oferta agentiei.

Oferta agentiei de pariuri sportive Betfair

Dupa cum v-ati astepta la Betfair, acoperirea disciplinelor sportive este una extrem de solida. Exista nu mai putin de 27 de sporturi incluse in meniul de pariere (uneori si mai multe), fiecare cu competitiile sale. Sub fiecare disciplina sportiva gasim un numar mai mic sau mai mare de campionate disponibile. In mod previzibil, fotbalul este reprezentat cel mai bine si aici. Se poate paria inclusiv pe meciuri din campionatul Georgiei (Division 1), de negasit in oferta altor bookmakeri prezenti pe piata romaneasca de pariuri sportive. La rubrica “alte sporturi”, retineti ca putem gasi cote si din sporturi marginale (sporturi galice, atletism, canotaj, etc).

Opinii legate de cotele propuse de Betfair

Daca despre betting exchange-ul Betfair am avea numai cuvinte de lauda in privinta cotelor, nu acelasi lucru il putem afirma si despre cotele afisate de casa de pariuri sportive Betfair. Am gasit in meniul de pariere meciuri de tenis insotite de cote gen 1.40 – 2.70. Uneori, chiar si mai mici, daca e sa ne referim la turneele ITF incluse.

Cu alte cuvinte, Betfair cauta sa obtina un profit cat mai mare prin intermediul cotelor propuse de aceasta agentie de pariuri. Mai multi bani pentru Betfair in comparatie cu agentiile concurente. Drept urmare, si castigurile inregistrate de dumneavoastra pe site vor fi mai mici.

Chiar daca nu au cele mai mici cote de pe piata, se intampla destul de rar ca Betfair sa afiseze cote cu adevarat remarcabile in dreptul evenimentelor sportive. Echipa de marketing a Betfair incearca sa isi atraga clientii de partea sa prin diverse oferte tip cashback in loc de cote cat mai atractive.

Serviciul clienti

Suportul clienti este un capitol la care Betfair trebuie sa mai lucreze. Si nu spunem asta de ieri, de azi. Functia chat online se distinge cu greu pe prima pagina a site-ului, iar cand am dat peste pop-up, se dovedeste ca serviciul este disponibil de la 10 AM pana la 10 PM (GMT).

In consecinta, timpii de raspuns pot fi de lunga durata, cu mentiunea ca nu de putine ori se va intampla ca multi alti utilizatori sa fi trimis la randul lor cate un email cu problemele intampinate pe site. Dimineata sunt cele mai mari sanse sa primim un raspuns rapid, in cel mult 10 minute. Situatia devine frustranta in orele de varf, insa.