Articole

Ce inseamna Acca Edge oferit de Betfair

Betfair revine in atentia jucatorilor din Romania cu cea mai buna forma de asigurare din domeniul pariurilor. “Acca Edge” inlocuieste cu succes vechea “Asigurarea Acca”, avand urmatoarele caracteristici:

 • rambursari in bani atunci cand concurentii ramburseaza ca pariuri gratuite;
 • rambursarea are loc in mod instant dupa incheierea ultimei selectii de pe bilet. Nu mai este nevoie, deci, sa asteptati pana a doua zi pentru a va primi banii;
 • pentru a beneficia de Acca Edge este nevoie sa plasati un pariu multiplu cu minim 3 selectii. Un avantaj in sine, in conditiile in care pariorii nu mai sunt obligati de aceasta data sa plaseze pariuri cu 5-6 selectii sau mai multe. Acca Edge se aplica si pariurilor triple sau cu 4-5 selectii. Un atu, asadar, pe care pariorii nu il vor gasi la alta casa de pariuri sportive online licentiata in Romania!
 • nu sunt limitari in ceea ce priveste sumele rambursate de Betfair via Acca Edge;
 • Betfair nu le impune clientilor sai cote minime pentru a profita de acest tip de asigurare. In momentul cand pe biletul dumneavoastra au fost selectate deja 3 evenimente, Acca Edge se activeaza automat!

Cotele sunt reduse in functie de probabilitatea ca una din selectiile de pe bilet sa nu fie castigatoare. Spre deosebire de alte promotii de acest tip prezente in oferta altor bookmakeri, la Acca Edge nu se precizeaza o rambursare maxima de care poate beneficia utilizatorii Betfair.

Va atentionam cu privire la faptul ca token-urile cu pariuri gratuite cu nu pot asigurate cu Acca Edge. Lucru valabil si pentru clientii care selecteaza un pariu EW sau isi permanentizeaza pariurile. Un alt caz in care Acca Edge nu se aplica este acela al pariurilor cu selectii SP!

Situatii pot aparea cu Acca Edge:

 • un pariu este VOID, atunci nu se mai aplica Acca Edge. Pariul plasat va fi incasat la cotele afisate initial.
 • apare o situatie de dead heat – Acca Edge este anulat. Pariul plasat va fi incasat la cotele afisate initial.
 • folositi functia Cash Out. Pariul este incasat la suma afisata, iar platile Acca Edge ulterioare devin nule.
 • BOG Edge (Cele mai bune cote garantat) – Acca Edge si BOG Edge pot functiona simultan. In cazul in care pariul este castigator, atunci sumele incasate de dumneavoastra vor fi calculate pe baza cotelor BOG, in timp ce procentul de reducere a Acca Edge se aplica in continuare.
  Exemplu: sa presupunem ca avem un pariu cu 4 selectii, fiecare fiind cotata la 3.00.
  Acca Edge reduce pretul pariului cu selectii multiple de la 81 pana la 73 (9.9%);
  Pariul este castigator si BOG se aplica pentru un singur cal, al carui cota a crescut pana la cota 4.00!
  In acest caz, pariul este platit la o cota de 96 (aici intrand in calcul si reducerea de 9.9%, in conditiile in care selectia multipla ar fi trebuit platita in cota total dea 108!);
 • Acca Edge si deducerea conform regulii 4 pentru pariurile pe curse de cai:
  Ca si in cazul de mai sus, cele doua functioneaza in tandem. Daca pariul se dovedeste castigator, atunci suma returnata se va supune regulii 4, precum si a procentului Acca Edge.
Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Raul
Load More In Articole

Facebook Comments

Check Also

Cum identificam un value bet

Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...