Articole
Betfair Cash Out

Cum folosim optiunea Cash Out la Betfair

Betfair este una din multele case de pariuri sportive online care se respecta oferindu-le clientilor sai posibilitatea de a-si inchide oricand pariurile efectuate. Mai mult decat atat, Betfair vine cu ceva in plus fata de restul agentiilor de pariuri sportive online care si-au inclus in portofoliu aceasta functionalitate.

Optiunea Cash Out este disponibila atat in sectiunea Betfair Sportsbook cat si in Betfair Exchange.

Inainte de toate, sa explicam pe scurt ce inseamna “cash out”. Este o optiune prin care casa de pariuri ii pune la dispozitie clientului varianta de a-si inchide pariul, asigurandu-si un castig indiferent de rezultatul final al evenimentului pe care a mizat.

Clientii Betfair isi pot securiza astfel castigurile pentru a evita emotiile de final specifice fiecarui meci de fotbal, spre exemplu. Cu ajutorul acestei optiuni puteti evita meciurile in care echipa dumneavoastra favorita primeste gol in prelungiri, desi a condus la un gol diferenta pana in acel moment. Odata inchis pariul, practic, pe parior nu il mai intereseaza ce se intampla pe teren intre cele doua echipe.

Acum, aveti control total asupra pariurilor dumneavoastra si puteti profita la maximum de avantajele unei astfel de optiuni!

Pietele de pariere ce vin insotite de “cash out”

E bine de stiut ca aceasta optiune nu este disponibila chiar pe toate pietele de pariere. Optiunile principale de pariere vin insotite de cash out, indiferent ca vorbim despre meciuri de fotbal, baschet, tenis sau chiar alte sporturi mai putin pariate. Meciurile de fotbal din campionatele puternice ale Europei, in schimb, contin si optiuni secundare de pariere cu cash out. La fel de bine, insa, e posibil ca optiunea de cash out sa nu fie disponibila in cadrul altor meciuri mai putin importante.

Utilizatorii Betfair isi pot inchide pariurile live sau pre-meci, atat cele single cat si pariurile multiple.

Pariurile aflate in plina desfasurare pot fi inchise apasand butonul galben inscriptionat “Cash out”. Aici veti gasi suma pe care o puteti incasa la un moment dat, suma ce depinde in mod direct de sansele pe care le are fiecare pariu in parte de a deveni castigator.

Suma respectiva depinde foarte mult de modul in care evolueaza lucrurile pe un teren de fotbal, tenis sau pe parchet, daca facem referire la un meci de baschet. Poate creste sau, dimpotriva, poate scadea, daca lucrurile nu decurg conform pariului efectuat initial.

Spuneam in debutul acestui articol despre un lucru special adus de functia cash out a agentiei de pariuri sportive online Betfair, si anume posibilitatea de a inchide in orice moment doar o parte din pariu.

Exemplu: daca ati plasat un pariu in valoare de 200 RON pe o cota de 2.50, iar la un moment dat casa de pariuri sportive online Betfair va ofera oportunitatea de a da cashout suma de 350 RON, atunci dumneavoastra puteti inchide o parte din pariu (sa spunem 175 RON). Caz in care va mai ramane un pariu intreg de 100 RON cotat la 2.50.

Mentionam si faptul ca nu e in mod obligatoriu nevoie sa inchideti doar jumatate de pariu. Sau 3/4 din pariul initial. Suma asigurata de dumneavoastra poate fi introdusa in mod manual direct pe site, astfel incat sa puteti benficia din plin de acest avantaj pe care vi-l ofera Betfair Cash Out!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Raul
Load More In Articole

Facebook Comments

Check Also

Cum identificam un value bet

Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...