Betfair Exchange

Betfair este o casa de pariuri cu adevarat speciala, diferind fata de majoritatea agentiilor prezentate pana acum prin intermediul ofertei, a cotelor care sunt stabilite de utilizatori pentru utilizatori. O agentie de pariuri betting exchange, de fapt cel mai mare betting exchange din lume. Aceasta nu se adreseaza sub nicio forma pariorilor incepatori, fiind prevazuta cu o serie de avantaje pe care nu le vom intalni la nicio alta casa de pariuri traditionala de pe piata jocurilor de noroc online. Betfair detine in mod separat si o casa de pariuri normala pe care o vom analiza cu o alta ocazie.

Informatii legate de site si despre deschiderea unui cont la Betfair

Betfair.com nu este un site care sa beneficieze de o interfata la fel de atractiva precum cea de care dispune Bet365 sau Unibet, spre exemplu. Nu se pune accent pe partea grafica, nici macar pe o foarte buna organizare a meniurilor. Este nevoie, in general, de parcurgerea multor pasi pentru a ajunge la sportul si competitia in care este inclus evenimentul pe care dorim sa plasam un pariu.

De la bun inceput trebuie mentionata lipsa unei interfete in limba romana. Betfair.com poate fi accesat in limba engleza, iar deschiderea unui cont incepe prin simpla apasare a butonului “Join now”, amplasat in coltul dreapta sus al paginii. Introduceti informatiile solicitate in formular: date personale, nume de utilizator, parola si moneda in care doriti sa fie deschis contul. Va recomandam in acest sens deschiderea unui cont de pariere in EUR sau USD. Puteti incerca la fel de bine si lira sterlina, in conditiile in care RON-ul nu a fost si el inclus pe lista lunga de valute existente.

Securitatea este foarte importanta pentru Betfair, care le solicita viitorilor clienti (dar si celor existenti) utilizarea unei parole destul de complicate, care trebuie sa contina deopotriva cifre, litere (din care cel putin o majuscula) si un caracter special de pe tastatura.

Metode de plata disponibile la Betfair

Alimentarea contului Betfair se poate realiza destul de rapid cu ajutorul celor mai uzuale metode intalnite pana acum in online: carduri bancare (carduri de credit, dar si carduri de debit), portofele digitale si cartele pre-platite. In momentul depunerii, insa, trebuie tinut cont de urmatoarele aspecte: comisionul perceput de Betfair pentru fiecare metoda de plata in parte, precum si limita minina la depunere. In cazul transferului bancar, singura metoda de depunere care nu se realizeaza instant, luati in considerare si cele 2-5 zile bancare necesare finalizarii procesului depunere a banilor.

Depunerea banilor folosind cardul bancar presupune un comision de 1.5% si limita minima de 6 EUR (sau echivalentul in orice alta valuta). Daca optati pentru Skrill, nu exista taxe atasate si se pot depune minim 10 EUR. Prin Neteller si Click and Buy, metode de plata scutite la randul lor de comisioane, puteti depune in cont sume incepand cu 15 EUR. Comisioane mari la depunere intalnim la Paysafecard – 2.5% (depunere minima 5 EUR) si Ukash – 4% (minim 6 EUR). Platile prin transfer bancar sunt scutite de taxe, iar suma minima ce poate fi depusa este 15 EUR.

Retragerea castigurilor realizate pe betfair.com este posibila prin metoda folosita in cadrul ultimei depuneri. Altfel, clientii Betfair pot retrage direct prin transfer bancar. Nu se pot efectua retrageri fara ca Betfair sa va fi verificat contul de pariere in prealabil. Vezi mai jos!

Verificarea contului Betfair

Pentru a retrage foarte rapid fondurile de pariere, conturile Betfair trebuie sa treaca printr-un proces de verificare destul de simplu. Tocmai de aceea le recomandam cititorilor nostri sa isi verifice contul cat mai rapid posibil, chiar dupa ce l-au deschis, pentru a nu fi inchis temporar din motive de securitate. Sau, in cel mai fericit caz, pentru a nu astepta zile in plus pana sa aiba posibilitatea de a-si retrage banii din cont.

Prin urmare, intrati la My account (dreapta sus) – My Details – Document Uploader. Betfair a prevazut acest proces de verificare in doua etape, si anume: verificare partiala si verificare completa. Daca ati incarcat pe site doar o copie scanata a actului de identitate (buletin, permis de conducere sau pasaport), atunci verificarea este doar partiala. Ca verificarea sa fie completa este necesara si o factura de utilitati (copie scanata) sau extras bancar.

Suplimentar, pariorii care obisnuiesc sa parieze in campionatul de fotbal al Australiei sau, in general, pe competitiile ce se tin in tara respectiva, vor fi nevoiti sa trimita si o copie legalizata dupa buletin. Sunt necesare, de asemenea, semnatura si stampila bancii pe extrasul de cont bancar despre care am amintit anterior.

Betfair Betting Exchange

Pe scurt, Betfair este site-ul unde clientii isi propun pariuri unul altuia. Spre exemplu: un parior mizeaza pe un anumit rezultat si asteapta ca un altul sa parieze contra lui. Acesta este si motivul pentru care evenimentele din oferta sunt insotite de doua optiuni: back si lay.

Pentru mai multe informatii cu privire la aceste notiuni, cititi cu deosebita atentie tutorialele si explicatiile disponibile pe Internet.

Din pacate, Betfair nu ofera un bonus la inregistrare jucatorilor romani!