Betfiar pe Mobil / Tableta

Betfair pe Mobil / Tableta

Betfair vine in intampinarea pariorilor romani cu doua platforme, ambele licentiate conform Deciziei ONJN 1291/29.07.2016: cea de pariuri sportive, unde se pot plasa pariuri in sistem clasic (cote fixe) si platforma de betting exchange, locul in care fiecare utilizator pariaza impotriva celuilalt (back/ lay). Ambele platforme sunt disponibile jucatorilor romani pe dispozitivele mobile cu ajutorul unor aplicatii special concepute pentru sistemele de operare iOS si Android.

Betfair Sports Betting este aplicatia destinata pariurilor in cota fixa, in timp ce Exchange Betting from Betfair vine in ajutorul utilizatorilor interesati sa plaseze pariuri in contrapartida.

Posesorii de dispozitive iOS (iPad sau iPhone) le pot descarca direct din AppStore, la o simpla cautare “Betfair”. Primele aplicatii ce apar listate sunt cele oficiale si pot fi descarcate de indata!

Daca detineti un smartphone sau o tableta Android, dupa cum bine stiti, Google Play nu permite stocarea de aplicatii create pentru jocurile de noroc. Accesati site-ul betfair.ro de pe dispozitivul mobil ales si gasiti rapid linkuri catre cele doua aplicatii mentionate mai sus.

Aplicatiile Betfair sunt usor de utilizat inclusiv pe modelele mai vechi de iPhone. Puteti paria, deci, prin intermediul aplicatiei Betfair Sports Betting utilizand un iPhone 4s, spre exemplu. Actualizarile aplicatiilor sunt realizate saptamanal, ceea ce garanteaza o buna functionare a acestora si, nu in cele din urma, grija speciala pe care o are operatorul fata de clientii ce doresc sa parieze foarte des pe smartphone sau tableta.

Betfair Sports Betting si Exchange Betting from Betfair sunt realizate in limba engleza, fiind traduse ulterior si in romana. Timpul de deschidere a aplicatiilor este destul de ridicat, undeva in jurul a 10-15 secunde, insa, apoi, paginile se incarca destul de repede. Putem spune ca, per total, experienta utilizarii acestor aplicatii este una foarte placuta!

Prin intermediul aplicatiei Betfair Sports Betting se poate accesa fara probleme oferta casei de pariuri Betfair, asa cum o gasim pe PC. Fiecare pariu are in dreptul sau si functia cash out printr-un simbol intuitiv. In momentul cand vedeti un cerc in interiorul unui patrat, atunci veti sti ca respectivul pariu poate fi inchis in orice moment prin functia cash out.

Pariurile live via Betfair Sports Betting sunt redate foarte clar, in sensul in care se pot minimiza pariurile care ne intereseaza la un moment dat. Ar fi fost ideal si un buton cu ajutorul caruia sa introducem pariurile la favorite.

Exchange Betting from Betfair ne ajuta sa pariem back si lay indiferent de locul in care ne-am afla. La un bar cu prietenii sau la serviciu, respectiv scoala. Aveti la indemana si aici optiunile de cash out sau de depunere/ retragere a castigurilor.

La final, adaugam faptul ca posesorii de dispozitive mobile (smartphone sau tableta) cu Windows pot accesa site-ul mobil Betfair. Pariati direct din browser atunci cand va aflati in aceasta situatie sau, din cine stie ce motive, aplicatia da rateuri. Ca in cazul altor case de pariuri de top, site-ul mobil se aseamana din multe puncte de vedere cu aplicatia in sine. Astfel, operatorul ne asigura conditii de pariere decente si o experienta placuta atunci cand dorim sa folosim telefonul sau tableta pentru a paria online!