Betstars Pariuri Online

Betstars

Intra acum pe Betstars pentru a obtine pariuri gratuite de €20

BetStars este o casa de pariuri sportive online aparuta relativ recent pe piata din Romania, in 2015, si face parte din imperiul PokerStars, principala camera de poker din lume, cu o traditie de peste 15 ani in spate.

Avantaje

  • Aplicatii dedicate de mobil: iOS / Android

Dezavantaje

  • Lipsa Live Chat

Comparativ cu alte nume aparute pe piata de gambling, aceasta nu se confrunta cu probleme legate de licenta si, mai presus de atat, utilizatorii nu au avut ocazia sa se planga pana acum de experienta oferita pe site. Betstars.ro este o platforma stabila unde se poate paria fara griji privind siguranta datelor si fara a va confrunta cu diverse erori ce apar de obicei la alte case de pariuri in orele de varf.

BetStars nu vine cu un pachet complet, in sensul in care utilizatorii romani nu pot paria direct in lei romanesti (RON). La deschiderea contului pe site, puteti opta intre USD (dolari americani), EUR (euro) sau GBP (lire sterline). Nu sunt percepute comisioane la depuneri si retrageri, mici sume de bani urmand a fi pierdute de pariori in momentul conversiei valutare.

Un avantaj important al acestui bookmaker il constituie faptul ca se poate paria direct prin intermediul aplicatiei create initial pentru camera de poker. Platformele se schimba natural in momentul accesarii lor. Recomandarea noastra este sa va descarcati si aplicatia pe PC pentru a putea intra rapid in legatura cu serviciul de suport clienti. Aceasta ar fi doar una din optiunile accesibile exclusiv cu ajutorul aplicatiei disponibile pe site-ul betstars.ro.

Si cum o buna parte din pariori joaca acum folosindu-se direct de dispozitivele mobile (smartphone, tableta sau chiar smart TV), pe betstars.com veti gasi aplicatia destinata utilizatorilor de Android. Posesorii de dispozitive iOS, in schimb, sunt invitati sa acceseze AppStore si sa caute “BetStarsEu”.

Initial, BetStars le-a lasat un gust amar pariorilor romani din cauza ofertei restranse si a cotelor relativ mici. Intre timp, insa, aceasta platforma a crescut considerabil si poate concura fara probleme cu alti jucatori importanti de pe piata. Sigur, nu putem afirma despre BetStars ca ne pune la dispozitie cele mai bune cote de pe piata, insa progreseaza de la o luna la alta si acest lucru se poate observa cu ochiul liber atunci cand tragem cu ochiul pe gama de sporturi oferite spre pariere.

Tehnic vorbind, platforma betstars.ro functioneaza ireprosabil. Avem mici rezerve vizavi de atentia pe care o primesc pariorii romani, despre care stim cat de mult apreciaza Liga 1 si, in general, fotbalul romanesc (vezi Liga 2 sau Liga 3). Pariurile in timp real pe meciurile din aceste ligi sunt limitate ca numar, din pacate.

Amatorii de sporturi americane pot beneficia aproape saptamanal de promotiile puse la cale de BetStars. NHL, NBA sau MLB sunt doar cateva din competitiile carora li se acorda o atentie sporita. Atentie, insa, la termenii si conditiile afisate in dreptul fiecarei promotii in parte!

Prin intermediul promotiei “Asigurare Acumulator”, utilizatorii betstars.ro isi vor primi banii inapoi daca au pierdut la un singur meci pe un bilet cu minim 5 selectii. Suma maxima ce poate fi inapoiata este de maxim 50 EUR, GBP sau USD, cu mentiunea ca fiecare selectie in parte trebuie sa fie de la 1.20 in sus!

Promotiile si bonusurile disponibile pe site pot fi accesate de orice jucator roman, casa de pariuri BetStars rezervandu-si dreptul de a refuza dreptul oricarui client la bonusul de bun venit.

Oferta de bun venit include doua pariuri gratuite de cate 10 $/£/€ fiecare. Trebuie, inainte de toate, sa bifati cele doua conditii impuse de BetStars: sa fi depus minim 10 $/£/€ pe site si, apoi, sa fi plasat un pariu in cote de minim 1.50. Nu sunteti constrans sa pariati pe un sport anume!

Odata indeplinite cele doua conditii prezentate mai sus, casa de pariuri sportive online BetStars va rasplateste cu doua pariuri gratuite de 10 $/£/€!

Pariurile gratuite sunt atasate contului dumneavoastra in maximum 48 de ore de la plasarea pariului initial. Pariurile anulate (cota 1) nu se califica pentru aceasta promotie. Intrati pe betstars.ro in sectiunea “Pariuri bonus” si folositi-le cu cap, in termen de maximum 7 zile de la depunerea lor in cont.

In cazul in care aveti si alte intrebari vizavi de bonusul de bun venit al BetStars, utilizati cu incredere serviciul clienti direct prin aplicatia despre care am vorbit mai sus.