Cash Out

Top agenții de pariuri licențiate care au opțiunea Cash Out – Inchidere pariu

Nr.LogoRatingBonusReviewCash OutWebsite
1Unibet250 LEIRRunibet.ro »
2888 Sport1000 LEIRR888sport.ro »
3Betfair450 LEIRRbetfair.ro »
4Sportingbet200 LEIRRsportingbet.ro »
5Netbet1500 LEIRRwww.netbet.ro »

In ultimii ani, functia Cash Out a ajuns sa fie extrem de apreciata in randul pariorilor online, in conditiile in care le ofera acestora din urma posibilitatea de a-si inchide pariul aflat in desfasurare in schimbul unui anumit procent din ceea ce ar fi castigat daca pariul era validat castigator.

Atunci cand apelati la optiunea Cash Out, pariul este decis aproape instant si pariorul va incasa suma afisata indiferent de scorul final al evenimentului respectiv. Suma poate fi mai mica sau mai mare, in functie de sansele reale de castig ale pariului plasat de dumneavoastra la momentul in care optati pentru optiunea de inchidere a pariului.

Optiunea este disponibila atat in cadrul pariurilor single, cat si in cazul pariurilor multiple. De asemenea, aceasta functie devine activa atunci cand plasati pariuri inainte ca evenimentul sa inceapa, precum si in cazul pariurilor plasate in regim live. Sigur, pot interveni anumite exceptii de la o agentie la alta.

De asemenea, Cash Out-ul poate fi folosit doar in cadrul anumitor meciuri sau pe anumite discipline sportive incluse in oferta de pariere. In general, aceasta functie este activa in cadrul meciurilor importante din oferta si, referindu-ne strict la sporturile eligibile, optiunea de inchidere a pariului este accesibila pe maxim 4-5 sporturi.

Unibet se remarca prin faptul ca ofera functia Cash Out pe mai multe sporturi decat la alte agentii online licentiate in Romania. Retineti ca Unibet va pune la dispozitie optiunea inclusiv la meciurile mai putin importante din oferta de pariere. Functia de inchidere a pariului se poate utiliza atat in cadrul pariurilor single, cat si al celor multiple, cu precizarea ca sunt eligibile pentru Cash Out pariurile pre-meci si pariurile plasate in regim live. Fata de alte case de pariuri online, Unibet pastreaza activa aceasta functie pe intreaga durata a unui meci de fotbal, spre exemplu. La alti bookmakeri, in schimb, optiunea este blocata destul de frecvent!

Cash Out-ul la Sportingbet se poate aplica tuturor pariurilor principale din oferta de pariere, lipsind aproape cu desavarsire atunci cand vorbim despre sporturi si optiuni de pariere mai putin populare. Este de negasit in cadrul sporturilor de plan secund, fiind in acelasi timpul destul de apreciata de catre jucatorii care pariaza in general pe fotbal, tenis sau pe meciurile de baschet. Pariurile plasate la Sportingbet pot fi inchise respectand urmatorii pasi: Pariurile mele – Deschis – Inchidere pariu.

La Netbet avem posibilitatea de a folosi Cash Out la o gama larga de sporturi, fiind anuntate inca din start situatiile in care nu putem beneficia de aportul acestei functii utile. Cu toate acestea, pariurile pe curse de cai nu sunt insotite de aceasta optiune, precum nici alte tipuri de pariuri destu de cunoscute in randul jucatorilor romani (handicapuri asiatice, under over, diferenta de puncte, s.a.m.d.). Consultati pagina netbet.ro pentru informatii complete in acest sens!

Comparativ cu Netbet, Fortuna ne pune la dispozitie Cash Out-ul pe cursele de cai atat timp cat pariem pe castigator, si nu pe alte optiuni disponibile. Cu alte cuvinte, aceasta facilitate nu se aplica in cadrul pariurilor tricast, forecat sau pe cote SP. In ceea ce priveste sporturile cele mai importante din oferta, avem optiunea de inchidere pariu pe meciurile de fotbal, tenis, baschet, etc, cu mentiunea ca optiunea devine inactiva in cazul pariurilor de tip handicap asiatic (si handicapuri europene) sau a celor de tip total goluri/ puncte.

Betano a fost prevazuta, la randul ei, cu aceasta optiune. Cash Out-ul la Betano poate fi utilizat in cazul pariurilor single, live si pre-meci. Optiunea este activa atat pe PC, cat si atunci cand pariati direct de pe mobil sau de pe tableta.

Le recomandam 888Sport tuturor pariorilor care doresc sa isi inchida inclusiv pariurile plasate pe total goluri si handicapuri. La 888Sport nu va veti confrunta cu acest tip de restrictii. Un atu destul de important pe care il puteti folosi in favoarea dumneavoastra!

Incheiem prin spune ca Unibet se evidentiaza ca avand cea mai buna optiune de Cash Out, in conditiile in care si Betfair sau Favbet dispun de aceasta, insa pe un numar ceva mai restrans de evenimente si, respectiv, de optiuni de pariere!