Articole
Clubul exclusivist 888

Cum colectezi puncte in Clubul exclusivist 888.ro

Clubul 888.ro este un club exclusiv format din clientii 888 Holdings, care isi petrec timpul pe portalul de jocuri de noroc cu acelasi nume. Clientii fideli ai casei de pariuri, ai sectiunii de poker sau a cazinoului 888 au acum posibilitatea de a obtine bonusuri mai mari, bani cash si diverse produse ce pot fi rascumparate cu ajutorul punctelor acumulate direct de pe pagina “Transformare” din “Contul meu”.

Pentru a va putea inscrie in Clubul 888.ro nu este nevoie sa bifati prea multe criterii. Este suficient sa va inregistrati un cont la casa de pariuri 888Sport, 888Poker sau la 888Casino si sa jucati pe bani reali. Odata realizat primul pariu, veti fi inscris automat in clubul 888.ro!

La intrebarea “cum functioneaza” Clubul 888.ro, ei bine, avem in cele ce urmeaza mai multe instructiuni pe care le puteti folosi pentru a beneficia la maximum de avantajele statutului de membru.

Acumulati cat mai multe puncte pentru a finaliza misiunile propuse. Punctele colectate de dumneavoastra vor deveni folositoare in momentul cand veti dori sa treceti la nivelele superioare ale Clubului 888.ro. Clientii 888 sunt rasplatiti cu monede de aur de fiecare data cand reusesc sa faca pasul spre un nivel superior. Apoi, daca doriti, puteti converti monele de aur in premii prin intermediul paginii denumite sugestiv “Transformare”!

Punctele pot fi adunate in momentul in care ati incheiat cu succes una sau mai multe misiuni ale Clubului. E bine de stiut, de asemenea, ca punctele pot veni si pe parcursul anumitor misiuni, considerate mai dificile. Daca in cazul misiunii Hit the Tables, clientii 888 vor primi puncte pe parcursul misiunii, nu acelasi lucru se intampla si in cadrul misiunii Be Active, cand punctele va vor fi adaugate in cont doar dupa ce ati finalizat-o!

Clubul 888.ro va ofera posibilitatea de a consulta misiunile disponibile direct de pe pagina “Misiuni”, din cadrul sectiunii Contul Meu!

Devenind membru in Clubul 888.ro, veti acumula monede stralucitoare de aur ce pot fi convertite ulterior in bonusuri si bani pe loc la casa de pariuri sportive 888Sport. Nici jucatorii de poker nu sunt neglijat in cadrul clubului, din moment ce trecerea la un nivel superior in Clubul 888.ro va garanteaza prezenta la mesele de poker ale unor turnee cu premii de peste 100.000$.

Cu cat ati ajuns la un nivel mai ridicat cu atat cresc si premiile turneelor de poker la care va puteti inscrie in mod gratuit!

Astfel, in functie de nivelul atins la un moment dat, jucatorii de poker au acces gratuit la urmatoarele turnee de poker:

  • 50$ Level up Free Tournament
  • 50$ Level 5+ Free Tournament – Omaha
  • 100$ Level 5+ Free Tournament
  • 200$ Level 10+ Free Tournament
  • 500$ Level 20+ Free Tournament
  • 1000$ Level 30+ Free Tournament
  • 2000$ Level 40+ Free Tournament
  • 3000$ Level 50+ Free Tournament
  • 7000$ Level 60+ Free Tournament
  • 10.000$ Level 70+ Free Tournament

Accesati 888.ro pentru mai multe detalii vizavi de promotiile disponibile fiecarui client al Clubului 888.ro. Tot aici veti gasi si structura nivelelor pe care trebuie sa le atingeti pentru a va putea bucura de beneficiile si facilitatile insirate mai sus!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Raul
Load More In Articole

Facebook Comments

Check Also

Cum identificam un value bet

Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...