Fortuna

Fortuna se numara printre casele de pariuri care au patruns recent in mediul online, odata cu punerea in aplicare a legii licentelor de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Casa de pariuri online care face obiectul acestei recenzii este parte integranta a grupului Fortuna Entertainment, cel mai important “jucator” pe piata pariurilor sportive din Europa de Est.

Fortuna Entertainment are in spate o traditie de peste doua decenii si vine in ajutorul celor interesati sa parieze in mod corect si deopotriva legal prin intermediul celor peste 2000 de agentii din portofoliu. Conform specialistilor, Fortuna Entertainment detine suprematia pariurilor sportive in tari dezvoltate din Europa de Est, precum Cehia, Polonia sau Slovacia.

Fortuna si-a facut rapid un nume si in Romania ca urmare a acapararii fostelor locatii in care, pana nu demult, activa Publicbet. Tranzitia spre mediul online a venit ca un pas logic si totodata necesar, tinand cont ca acesta este trendul actual impus de cele mai importante companii din domeniu. Daca in toamna anului trecut Fortuna obtinuse doar o licenta temporara de functionare pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 26.11.2015 Fortuna devenit prezenta si in online, oferindu-le clientilor sai servicii non-stop de pariere.

Platforma dedicata pariurilor pe Internet nu se deosebeste cu mult fata de ceea ce are de oferit concurenta in acest sens, principalele deosebiri vizand, printre altele, metodele de depunere disponibile. Utilizatorii Fortuna.ro pot depune fonduri doar prin intermediul cardurilor bancare (de credit sau de debit) si via Paysafecard.

Cum se pariaza pe efortuna.ro

Inainte de a efectua o depunere pe site, retineti ca suma minima de depunere este de 25 de lei, respectiv 50 de lei pentru retragerile efectuate direct pe cardul bancar sau Paysafecard.

Exista, de asemenea, si o suma minima pe care o puteti paria: 0.10$ (contravaloarea acestei sume). Puteti miza, asadar, mai putin de 50 de bani pe un bilet. Un mare avantaj pentru jucatorii care obisnuiesc sa se foloseasca de diverse sisteme sa ridice castigul mult visat. Restul caselor de pariuri, online sau offline, ne constrang de cele mai multe ori sa pariem minim 1 leu per varianta.

Un alt atu pe care il are Fortuna – posibilitatea de a inchide pariurile oricand doriti. “Turbo Cashout”, pe numele sau, este optiunea disponibila atat in cadrul pariurilor simple, ce pot fi incasate pe parcursul desfasurarii evenimentelor, cat si la diversele tipuri de pariuri de tip sistem disponibile in oferta Efortuna.ro.

Fortuna – bonusuri si alte promotii

Asemeni agentiei online Netbet, Fortuna ofera si ea la inregistrare un bonus de 200 RON (50%), cerintele de rulare fiind destul de accesibile: rulaj minim de 7x a primului depozit efectuat pe site-ul agentiei Fortuna. Cota minima solicitata de bookmaker este de 1.5, tipurile de pariuri care conteaza in rulaj fiind specificate pe larg in termenii si conditiile atasate bonusului de 200 RON!

Desi a inceput sa fie un jucator important si pe partea de online, bonusurile oferite de Fortuna pastreaza foarte mult din caracteristicile promotiilor disponibile pana nu demult in agentiile stradale din Romania. Cu alte cuvinte, Fortuna agreeaza clientii care pun un accent deosebit pe pariurile multiple.

Biletele incepand cu 5-6 selectii sunt susceptibile de bonus in cazul in care se dovedesc castigatoare. Suma bonus oferita consta intr-un procent din castigul total al biletului. In mod logic, bonusul creste direct proportional cu numarul de selectii de pe bilet. Daca un bilet castigator, format din 5 evenimente, vine impreuna cu 10% bonus, in cazul celui compus din 6 selectii avem parte de un castig cu 15% mai mare!

Procentul bonus maxim oferit de Fortuna se poate ridica pana la 60%, in situatia in care ati facut un bilet cu minim 13 evenimente!

Utilizatorii efortuna.ro care pariaza in mod constant folosind un dispozitiv mobil sunt, de asemenea, rasplatiti corespunzator de aceasta agentie online. Conform termenilor si conditiilor afisate pe site, jucatorii care vor plasa 10 bilete direct de pe mobil (smartphone sau tableta) in miza minima de 20 de lei si cota 1.80 (sau mai mare) sunt recompensati cu un pariu gratuit in valoare de 20 RON!

Partea frumoasa a acestui bonus este aceea ca poate fi accesat de pana la 7 ori in decursul unei luni. 140 RON bonus in fiecare luna calendaristica pentru clientii care pariaza direct de pe platforma mobila a paginii efortuna.ro.

Primesc bani in plus si utilizatorii care acceseaza site-ul efortuna.ro direct de pe PC sau laptop. Conditiile difera putin, fiecare client fiind nevoit sa opereze minim 5 pariuri de 5 RON (sau de valoare mai mare), in cota minima 2.00, pentru a incasa 25 de lei suplimentari sub forma unui freebet.

In concluzie, pariati cu incredere la efortuna.ro, una din putinele agentii la care puteti paria legal 24/24 beneficiind de avantajele specifice unui bookmaker online: bonusuri si diverse promotii lansate in mod frecvent, optiunea de Cash Out, depuneri rapide prin card bancar sau Paysafecard si multe avantaje pe care le veti descoperi pe parcurs!