Articole
In curand

Agentiidepariuri.ro a primit licenta de afiliat ONJN

Odata cu noile reglementari aduse caselor de pariuri, ce nu pot activa pe teritoriul Romaniei decat avand licenta de functionare, site-urile care promoveaza jocurile de noroc online au, de asemenea, nevoie de o licenta. Astfel, site-urile care incurajeaza pariurile online, promovand deopotriva cazinourilor online, poker-ul online si diversi alti operatori ai platformelor de sloturi necesita licenta de clasa 2.

Drept urmare, de acum inainte nu vom mai avea de a face cu site-uri specializate in pariuri sportive si in oferirea de ponturi, predictii si alte informatii din domeniu fara o licenta de clasa 2 emisa de autoritatea suprema, si anume Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

In caz contrar, daca aceste site-uri vor continua sa existe, isi pierd inca din start posibilitatea de a promova serviciile si produsele livrate de operatorii de clasa 1 din Romania. Si ne referim aici la casele de pariuri sportive online ce au obtinut licenta de functionare pe teritoriul Romaniei in urmatorii 10 ani!

Reglementarea pietei interne de jocuri de noroc se afla in plin proces, dupa ce multi ani am trait intr-o nebuloasa totala. Site-ul nostru respecta intru totul aceste noi reglementari din domeniu, obtinand in timp record licenta clasa 2, cu valabilitate din data de 01.10.2016, conform Deciziei nr. 1678/29.09.2016.

Asadar, ne-am propus sa ramanem alaturi de cititorii nostri si pe durata anului 2017, cum altfel decat oferindu-va toate informatiile relevante despre agentiile de pariuri online. Speram totodata sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra, cu promisiunea ca, si in anul ce urmeaza, vom veni in intampinarea cititorilor cu raspunsuri si asistenta la problemele ce pot aparea in online la unul dintre operatorii licentiati si promovati prin intermediul site-ului nostru.

Stati cu ochii pe noi pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul gamblingului online.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Raul
Load More In Articole

Facebook Comments

Check Also

Cum identificam un value bet

Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...