Top agentii de pariuri licentiate

Lista completă agenții de pariuri licențiate

Nr.LogoRatingBonusReviewWebsite
1Unibet250 LEIRunibet.ro »
2888 Sport1000 LEIR888sport.ro »
3Betfair450 LEIRbetfair.ro »
4Sportingbet200 LEIRsportingbet.ro »
5Winmasters300 LEIRwinmasters.com »
6Netbet1500 LEIRwww.netbet.ro »

In urma cu aproximativ un an si jumatate a avut loc o adevarata revolutie pe piata pariurilor sportive online din Romania. Jucatorii nu stiau exact unde se poate paria legal si care sunt operatorii ce nu au licenta de functionare pe teritoriul tarii noastre. Acum, cand am iesit din aceasta nebuloasa, avem in cele ce urmeaza pentru dumneavoastra o lista a agentiilor de pariuri sportive online cu licenta in Romania, la care putem paria legal oricand!

Potrivit OUG 77/2009 si legii 124/2015 este ilegal sa pariezi online la agentiile de pariuri sportive care nu au primit licenta de operare. Primiti mai jos principalele optiuni de case de pariuri si motivele care ne-au condus spre asemenea recomandari!

Unibet a fost printre primele companii care si-au manifestat interesul pentru piata romaneasca de jocuri de noroc. Romania reprezinta in continuare o tinta atractiva, ceea ce a trezit interesul casei de pariuri care, in 2015, primea din partea IGA (International Gaming Awards) distinctia de cea mai buna casa de pariuri din lume. De asemenea, tot in 2015, Unibet a fost declarata ca avand cea mai buna oferta pentru pariurile live.

La Unibet se poate depune prin intermediul multor metode de plata (Paysafecard, transfer bancar, card bancar), exceptie facand portofelele digitale (Skrill si Neteller). Retragerile se realizeaza prin transfer bancar.

Unibet se bucura in momentul de fata de cea mai buna oferta de pariuri live. Lider pe piata pariurilor live, Unibet are o oferta diversificata, care poate fi consultata direct de pe calculator sau de pe dispozitivele mobile.

Preluata de William Hill din 2013, Sportingbet activeaza in Romania inca de la sfarsitul anilor 2000. Face parte din portofoliul celei mai mari companii de jocuri de noroc din lume (William Hill plc.) si iese in evidenta printr-o oferta vasta de pariuri ce se rasfrange asupra mai multor sporturi. Puteti paria pe meciuri din campionate de prima mana, precum si din altele mai putin cunoscute. Liga a 3-a din Romania este prezenta saptamanal in oferta Sportingbet, acolo unde sunt incluse in oferta de pariuri live si meciuri de fotbal din alte ligi inferioare din diferite tari: Rusia, Anglia, Spania, Letonia, Lituania, etc.

Ca si in cazul agentiei de pariuri online Unibet, aici se poate paria live fara probleme, beneficiind totodata si de un serviciu bun de livestreaming.

Sportingbet nu dispune de o aplicatie special conceputa pentru smartphone sau tableta, insa are un site foarte responsiv ce poate fi accesat oriunde te-ai afla. Platforma sportingbet.ro este vazuta cu ochi buni de specialisti, aici fiecare client putandu-si alimenta contul cu minim 40 RON (plafonul minim de depunere) prin skrill, neteller, card de credit sau de debit, transfer bancar sau Paysafecard. Metoda de retragere va fi una si aceeasi cu cea prin care ati depus, exceptand cazul in care ati optat pentru o cartela preplatita Paysafecard.

Bonusul oferit la inregistrare este cel putin la fel de atractiv precum cel oferit de Unibet, cu mentiunea ca trebuie sa urmariti atent termenii si conditiile aferenti fiecarei oferte si promotii disponibile pe sportingbet.ro.

De pe aceasta lista a caselor de pariuri nu putea sa lipseasca Betfair, cel mai important site de betting exchange din lume. Separat, Betfair are si o casa obisnuita de pariuri sportive. Nu tocmai cea mai buna varianta, insa cu siguranta una ce merita luata in seama, mai ales daca doriti sa realizati si pariuri de tip back/lay pe site!

O treapta mai jos se afla 888Sport, pe care si-ar dori-o fiecare parior ca solutie de rezerva in diverse momente ale vietii de pariori. Aici se poate depune prin Skrill, Card de Credit, Ukash, Neteller si transfer bancar. Platforma mobila a site-ului se realizeaza prin intermediul unei aplicatii conceputa pentru smartphone si tableta. Celelalte servicii pot fi accesate direct de pe versiunea mobila site-ului!

Agentii similare cu 888Sport ca oferta, servicii si din punct de vedere calitativ pot fi considerate Netbet, Winmasters si Stanleybet.

Continuam cu Fortuna, Casa Pariurilor, Superbet, Fortuna, Mozzartbet, Betano si Betstars, fara a uita insa de Maxbet si Circus.

Daca aveti in vedere toate aceste case de pariuri, practic nu aveti de ce va plange atunci cand optati pentru realizarea trecerii din offline spre online. Fiecare agentie online are plusurile si minusurile sale, insa e bine ca se completeaza si aduc mereu cate ceva noi pentru pariorii romani!