Neteller

Neteller este o metoda sigura de plata folosita cu preponderenta in cadrul agentiilor de pariuri sportive licentiate in Romania. La mare concurenta cu un alt portofel electronic disponibil in online-ul romanesc, este vorba despre Skrill, Neteller poate fi folosit deopotriva si pentru a depune/ retrage bani din conturile deschise la cazinourile online sau la camerele de poker disponibile pe teritoriul tarii noastre.

Fiecare isi poate deschide cont la Neteller in mod gratuit, pentru a putea transfera bani aici folosindu-se de un card bancar sau pur si simplu de transferul bancar. In momentul in care v-ati deschis contul la Neteller, veti putea efectua depuneri, retrageri si totodata puteti transfera bani catre comercianii care accepta Neteller drept modalitate de plata.

La intrebarea “de ce as aplica pentru un cont Neteller”, raspunsul nostru s-ar baza pentru inceput pe modul simplu in care au loc tranzactiile aici. Numarul site-urilor care accepta Neteller ca metoda de plata este intr-o continua crestere, mai ales cand facem referire la casele de pariuri sportive online.

Criptarea pe 128 de biti si tehnologia SSL (Secure Socket Layer) le ofera utilizatorilor siguranta de care au nevoie pentru a realiza linistit tranzactii in mediul online. Toate informatiile cu caracter personal sunt protejate de un firewall sigur. Mai multe detalii in acest sens puteti primi accesand sectiunea special creata pe site-ul neteller.

Depunerea banilor in contul Neteller poate fi efectuata direct prin Internet Banking in unele tari. Din pacate, Romania nu se afla inca pe aceasta lista. Daca sunteti, insa, in Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Franta, Germania, Finlanda, Irlanda, Norvegia, Italia, Polonia, Suedia sau Spania, va informam inca de pe acum ca aveti posibilitatea de a va alimenta contul Neteller prin Internet Banking.

Altfel, cea mai la indemana metoda pare sa ramana cardul bancar. Depunerile efectuate printr-un card VISA sunt realizate in mod instant. La fel ca si in cazul Skrill, la depunerea banilor pe site veti plati un comision de 3.9% din suma la fiecare plata realizata.

La fiecare tranzactie operata prin Neteller, utilizatorii vor avea nevoie de numele contului si codul de securitate. Doua detalii foarte importante, generate in mod automat de Neteller si pe care le veti primi imediat ce v-ati deschis cont pe neteller.com.

Din fericire, Romania face parte din grupul select al tarilor care pot utiliza serviciul Neteller in valuta proprie. Italia, Spania, Suedia, Olanda, Danemarca, Germania, Franta sau Marea Britanie sunt, de asemenea, eligibile!

Serviciul de relatii cu clientii al Neteller este disponibil non-stop. Spre deosebire de promptitudinea cu care ne raspund casele de pariuri atunci cand intampinam o problema, aici, dar si la Skrill, solutionarea diverselor neintelegeri are loc in cateva zile. Inarmati-va, deci, cu multa rabdare atunci cand va confruntati cu o situatie neplacuta.

Disponibil 24 de ore pe zi, serviciul de relatii cu clientii poate fi contactat prin email (support@neteller.com), live chat sau telefonic. Intrati acum pe Neteller pentru a vedea numerele de telefon prin care puteti contacta echipa Neteller. Suportul telefonic este disponibil in peste 15 limbi!