Paysafecard

Paysafecard este o metoda de plata disponibila pe teritoriul Romaniei care s-a remarcat intr-un timp foarte scurt in randul utilizatorilor site-urilor de gambling. Prin intermediul cartelelor preplatite Paysafecard, orice client al caselor de pariuri sportive online isi poate alimenta in mod instant contul de pariuri.

Platile prin Paysafecard au loc rapid si sigur. Alimentarea contului de pariere se realizeaza cu ajutorul codului unic asociat fiecarei cartele in parte. Cod format din 16 cifre, pe care il veti primi de fiecare data cand va achizitionati o cartela preplatita.

Pariorii incepatori trebuie sa stie ca, in cazul in care au achizitionat o cartela de 300 RON, spre exemplu, pot depune la casa de pariuri Betano (sau oricare alta) 100 RON, iar restul de 200 RON vor ramane in contul Paysafecard deschis online. Cei 200 RON pot fi utilizati ulterior in cadrul unei alte plati!

Valoarea unei cartele Paysafecard variaza de la 25 RON (cea mai ieftina) pana la 300 RON. Gasim spre vanzare cartele de 25, 50, 100 si 300 RON. La tonomatele de plati puteti achizitiona cartele Paysafecard introducand banii, pentru ca mai apoi sa primiti chitanta cu codul mentionat mai sus. Asa cum se intampla si in cazul cartelelor de reincarcare folosite la Orange, Vodafone sau Cosmote!

Atentie mare, insa, deoarece aceste tonomate de plati nu ofera rest! Sa aveti de fiecare data suma fixa (25, 50, 100 sau 300 RON)!

Multi pariori s-ar putea intreba care sunt motivele ce i-ar putea conduce spre a utiliza o astfel de metoda, atunci cand au la dispozitie posibilitatea de a depune prin intermediul Skrill, card bancar sau transfer bancar. In primul rand, Paysafecard se recomanda drept o metoda de plata simpla, rapida si sigura de a depune bani in online. Comparativ cu metodele insirate mai sus, aceasta nu necesita divulgarea datelor cu caracter personale (nume, prenume, adresa, s.a.m.d.).

Cum alimentam contul de pariere? Mergem la sectiunea depuneri si optam pentru Paysafecard. Introducem codul din 16 cifre si depunerea se realizeaza instant.

De ce sa nu alegem Paysafecard? Ca principal dezavantaj primim faptul ca retragerile au loc intr-o perioada mai mare de timp decat in cazul altor metode de plata. Retragerile efectuate prin intermediul unui card bancar, de exemplu, se pot intinde pana la 5 zile lucratoare. Lucru care nu se aplica si in cazul celor care depun folosindu-se de cartele Paysafecard. Aici, retragerile pot dura si pana la 10 zile lucratoare. Foarte putine case de pariuri online au timpi de retragere similari pentru operatiunile realizate cu cardul bancar sau Paysafecard.

Exista, de asemenea, si case de pariuri care impun anumite limite minime la retragere utilizatorilor care folosesc Paysafecard-ul. Nu vorbim despre sume mari, insa acesta poate fi considerat un impediment de catre pariorii incepatori.

Si, pentru ca traim in Romania, fiti cu bagare de seama atunci cand achizitionati o cartela Paysafecard din magazinele cu Paypoint. Un vanzator rau intentionat va poate fotografia codul respectiv pentru a-l folosi ulterior, inaintea dumneavoastra, in cadrul unei depuneri. Acest din urma caz vine mai mult ca o atentionare asupra a ceea ce se poate intampla atunci cand cumparati cartele Paysafecard dintr-un alt loc decat de la tonomatele de plati!