Skrill

Skrill este privita la ora actuala drept una dintre cele mai cunoscute si eficiente metode de plata pe care le are la dispozitie pariorii in momentul cand doresc sa efectueze operatiuni in mediul online. Totodata, Skrill este considerat un sistem electronic de plata care ne ajuta sa trimitem si sa primim bani in mod instant printr-un email folosit la inregistrarea pe site.

Aveti mai jos modalitatile prin care Skrill ne poate ajuta sa ne descurcam foarte rapid in mediul online:

  • trimitem bani prin email folosind cardul bancar sau contul deschis la o banca romaneasca;
  • achizitionam diverse bunuri de la magazinele din online care au disponibila aceasta metoda de plata;
  • incasarea banilor prin adresa de email introdusa la inscriere;

Desi nu foarte popular ca metoda de plata, e bine de stiut ca Skrill le ofera clientilor romani posibilitatea de a avea un card atasat contului. Acesta le poate fi de mare folos tuturor utilizator care nu au rabdare sa astepte de la 2 pana la 5 zile lucratoare pentru a utiliza fondurile retrase. Cu ajutorul acestui card veti avea acces non-stop la banii din contul deschis la Skrill. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, clientii Skrill trebuie sa solicite eliberarea unui card Skrill MasterCard.

Cardul Skrill MasterCard este disponibil tuturor clientilor din Uniunea Europeana, care au implinit 18 ani. La deschiderea acestuia, Skrill va solicita suplimentar acte probatorii pentru a demonstra adresa si identitatea dumneavoastra. Intrati pe site-ul Skrill in sectiunea special creata pentru a primi mai multe informatii!

Cardul Skrill MasterCard poate fi deschis in urmatoarele valute: EUR, PLN, GBP sau USD. Eliberarea cardului dureaza o perioada destul de lunga de timp, de la 15 zile lucratoare in sus!

Anual, utilizatorii Skrill care au optat pentru Skrill MasterCard vor plati o taxa de 10 EUR. Tranzactiile online sau cu cardul au loc in mod gratuit, iar retragerile de la bancomate vin insotite de un comision fix de doar 1.8 EUR. In cazul schimbului valutar (vezi EUR-RON), se percepe un comision de 2.49%.

Skrill devine extrem de util in momentul cand doriti sa primiti bani de la un prieten care foloseste aceasta metoda de plata. Puteti trimite sau primi bani de la un alt utilizator Skrill foarte rapid, platind si un comision pentru fiecare tranzactie operata.

Trecand peste avantajele unui cont Skrill, cititorii nostri trebuie sa fie constienti si de existenta unor taxe si comisioane pe care trebuie sa le achite in momentul efectuarii tranzactiilor. De asemenea, majoritatea caselor de pariuri sportive online nu le ofera bonus utilizatorilor care depun pentru prima data prin Skrill. Betano este unul din putinii bookmakeri care fac rabat de la aceasta regula. In rest, nu exista alte dezavantaje care ar putea sa ne intoarca din drumul deschiderii unui cont la Skrill.

Versatilitatea acestui sistem electronic de plata ne atrage in mod special, precum si posibilitatea de a putea transfera foarte rapid banii de la o casa de pariuri la alta. Sau de la un cazinou online la altul intr-un interval scurt de timp, astfel incat sa putem beneficia de anumite oferte si promotii!