Mozzartbet

Mozzartbet este un operator de pariuri online care isi are radacinile in Serbia, fiind fondat la inceputul anilor 2000 si avand o experienta de 10 ani pe piata romaneasca de profil. Desi dispune de un numar limitat de puncte de lucru pe teritoriul tarii noastre, Mozzartbet este foarte apreciata in randul jucatorilor romani si, mai nou, a fost inclusa in randul agentiilor de pariuri licentiate in Romania (vezi Decizia ONJN nr. 2036 din 30.07.2015). Ne-am propus cu aceasta ocazie sa realizam o scurta prezentare a celor mai importante atuuri pe care le are Mozzartbet in comparatie cu alte companii puternice din domeniul jocurilor de noroc, dar si a punctelor mai putin forte pe care, negresit, o agentie de asemenea anvergura le are in ceea ce ii priveste pe romani interesati sa parieze in mod legal.

Interfata Mozzartbet si cum se deschide cont pe site

Mozzartbet dispune de o interfata simpla, rapida si care, in acelasi timp, nu iese in evidenta prin culori agresive si diverse alte animatii ce maresc timpul de incarcare al paginii de start si al meniurilor. Disponibila si in limba romana, platforma Mozzartbet devine usor de navigat si faciliteaza accesul in timp util la cele mai importante sectiuni: pariuri live, rezultate inregistrate, oferta de pariuri, loto, cont sau pagina de ajutor.

Pentru a capta si mai mult atentia utilizatorilor sai, Mozzartbet a inclus pe pagina de start si o selectia a celor mai pariate evenimente din ziua/ saptamana respectiva, la pachet cu redarea celor mai indraznete pariuri efectuate de clientii sai. Intalnim aici o structura simpla a meniurilor si o rulare fara intrerupere a celor mai des frecventate pagini.

Pagina de inregistrare se deschide prin apasarea butonului cu acelasi nume (“Inregistrare”), din cadrul meniului principal. Este nevoie sa introduceti detaliile personale, adresa de email folosita, parola, numele de utilizator, un cod de verificare (captcha) si bifarea casutei aferente termenilor de utilizare. Pentru a finaliza acest proces, printre altele, trebuie sa selectati si casuta conform careia sunteti platitor de taxe si impozite in Romania. Spre deosebire de alte agentii online, procesul de inregistrare la Mozzartbet prevede si introducerea codului numeric personal (CNP). Vezi mai jos de ce. In rest, nu difera cu nimic fata de inregistrarea la alti operatori din domeniul jocurilor de noroc online.

Mozzartbet – Metode de depunere si retragere

Ca si in cazul agentiei online Efortuna, Mozzartbet le pune la dispozitia clientilor sai o gama restransa de metode de depunere. Avem mai exact 4 metode, si anume:

– mergeti intr-o agentie Mozzart si efectuati acolo plata in numerar. Specificati numele de utilizator sau direct CNP-ul, despre care am amintit mai sus. Aceste date faciliteaza transferarea sumei aferente in contul dumneavoastra deschis in cadrul platformei online;

– Skrill; suma minima ce poate fi depozitata prin aceasta metoda este de 45 RON (echivalentul a 10 EUR);

– Cont bancar: metoda de depunere identica cu cea folosita si pe alte platforme de pariuri online;

– Posta Romana; un procesator greoi si invechit pe care nu il recomandam decat in cazuri exceptionale.

Retragerea castigurilor inregistrate online se poate realiza direct de la ghiseul agentiilor Mozzart (este necesara cartea de identitate!) sau via Skrill, situatie in care suma minima ce poate si retrasa este de 100 RON!

Pe viitor, Mozzartbet promite sa lucreze la acest capitol (depuneri/ retrageri) pentru a usura si mai mult munca fiecarui utilizator in parte.

Verificarea contului Mozzartbet

Conturile Mozzartbet nevalidate sunt limitate de la bun inceput la 100 EUR (sau echivalentul sumei in RON). Daca obisnuiti sa mizati sume mai mari, operatorul va ofera posibilitatea de a verifica contul prin simpla incarcare pe site a urmatoarelor documente:

– act de identitate (permis de sedere, pasaport, buletin, carte de identitate);

– alte documente suplimentare, cum ar fi o factura EON (energie electrica sau gaze), factura de telefon, s.a.m.d.

Cote si oferta de pariere Mozzartbet

Agentia de pariuri sportive online Mozzartbet nu exceleaza din punct de vedere al numarului de sporturi disponibile in oferta. Se pune accent, asadar, pe cele mai importante discipline sportive, cum ar fi fotbal, tenis, hochei pe gheata si alte 3-4 sporturi mai importante. Un meniu redus, daca ar fi sa ne uitam peste “gard” la ceea ce ne propune Unibet, Netbet sau 888Sport.

De asemenea, cotele se inscriu in limitele obisnuite impuse de alti jucatori de pe piata noastra. E drept, chiar si luand in calcul acest aspect, putem da la un moment dat si peste cote cu mult peste ce ofera un brand mai cunoscut si mai puternic. Acestea sunt insa doar mici exceptii, cu mentiunea ca avem posibilitatea oricand de a paria si in cadrul celor mai interesante loterii din lume (Letonia Kino, Grecia Kino, s.a.m.d.).

Momentan, aceasta casa de pariuri nu le ofera un bonus jucatorilor romani, in conditiile in care nici nu iese in evidenta printr-un numar deosebit de promotii care sa ruleze constant pe pagina principala. Primim in schimb bonusuri consistente in cadrul pariurilor multiple, asa cum ne-au obisnuit de-a lungul timpului agentiile offline ce activeaza in Romania.