Netbet Pariuri Online

Netbet – Review • Rating • Bonusuri

Intra acum pe Netbet pentru a beneficia de un bonus de 1500 LEI oferiti la prima depunere

Netbet este una din multele case de pariuri online care au sediul in Malta, dar care s-a facut cunoscuta de curand gratie faptului ca a primit licenta de functionare din partea ONJN. Site-ul agentiei de pariuri este disponibil si in limba romana, iar platforma NetBet pentru dispozitivele mobile este accesibila pe prima pagina.

Avantaje

  • Bonus 1500 LEI
  • Aplicatii dedicate de mobil: iOS / Android
  • Miza minima – 0.5 LEI

Dezavantaje

  • Lipsa Poker
  • Comision 3% la retragere

Pe prima pagina veti gasi linkuri catre cele mai importante sectiuni ale site-ului. Puteti accesa cu usurinta cazinoul, casa de pariuri, sectiunea de pariuri live, cazinoul cu dealer live, s.a. Website-ul este tradus in limba romana, dispune de serviciu clienti in limba romana. Daca sunteti un cunoscator al limbii engleze, insa, puteti opta si pentru aceasta varianta datorita faptului ca serviciul de relatii cu clientii are un program mai lung de functionare.

Inregistrarea pe site-ul Netbet

Inregistrarea pe site nu difera cu mult fata de procesul ce are loc in cadrul altor bookmakeri. Exista un buton special care va indruma sa va inregistrati pe site, pagina care se va deschide continand nu mai putin de 3 coloane: una in care trebuie sa completati detaliile cu privire la contul dumneavoastra (username, parola, email, moneda de pariere si tara din care proveniti), informatii cu caracter personal (nume, prenume, sex feminin sau masculin, data nasterii, codul postal, oras, adresa si telefonul mobil sau fix) si coloana in care trebuie sa introduceti numele de utilizator al celui care va recomanda plus bifarea casutelor in care sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de Netbet, respectiv casuta in care se specifica faptul ca sunteti de acord sa primiti promotiile Netbet pe email.

Metode de depunere/ retragere puse la dispozitie de Netbet

Imediat ce v-ati deschis cont nou pe site, va trebui sa faceti o prima depunere pentru a beneficia de bonusul oferit de Netbet. Bonus despre care vom vorbi ceva mai tarziu, insa. Selectati butonul “Depozit” amplasat in partea superioara a paginii si veti avea acces la toate metodele disponibile pe netbet.com, dupa cum urmeaza: Skrill, Card de credit, transfer bancar, Neteller si Paysafecard. Optional, puteti incerca sa depuneti si printr-un card personal Netbet.

In cazul retragerilor, in schimb, mergeti la “Casierie” si urmati aproximativ aceiasi pasi pe care i-ati facut in cadrul depunerii. Spre deosebire de alte case de pariuri concurente, aici va puteti retrage castigurile si prin MyPaysafecard. Odata completate campurile, apasati pe “Confirmati retragerea” si asteptati un email de confirmare.

Cererile de retragere sunt procesate destul de rapid, fiecare utilizator in parte avand posibilitatea de a le anula in cel mult 24h. Din momentul in care banii au fost trimisi catre cardul dumneavoastra, va mai trebui sa asteptati intre 2 si 4 zile bancare pentru ca procesul sa fie finalizat. Retragerile nu vin insotite de comision decat daca optati pentru varianta transferului bancar. Chiar si in aceste conditii, sumele percepute de Netbet nu sunt foarte mari, undeva intre 8 si 16 RON. Mai multe detalii in acest sens veti primi trimitand un email la contact@netbet.com.

Oferta si alte detalii despre cotele propuse de Netbet

Cotele afisate pe site nu sunt dintre cele mai stralucite, in conditiile in care multe agentii concurente ne propun cote mai valoroase in cadrul sporturilor cunoscute (fotbal, hochei pe gheata, tenis, s.a.). Lucrurile nu stau diferit nici in ceea ce priveste handicapurile asiatice, cu mentiunea ca nivelul cotelor sunt si aici un pic sub ceea ce ofera, spre comparatie, Sportingbet sau Unibet.

Oferta Netbet este una variata, cu multe meciuri in oferta din sporturi arhicunoscute sau mai putin pariate in Romania. Pentru a beneficia de cote si mai mari, avem la dispozitie pariurile pe handicapuri ajustabile (cartonase, goluri si cornere). Se pot gasi in oferta si diverse tipuri de pariuri combinate, cum ar fi Bet multiplu pe scor final, Pauza/ Final si peste/sub 2.5 goluri si multe asemenea variante disponibile pana nu demult doar in oferta agentiilor terestre.

Bonus de 200 RON (50%) pentru clientii noi

Deschideti-va cont la Netbet si veti primi un bonus in valoare maxima de 200 RON, adica 50% din prima depunere. Trebuie doar sa introduceti codul WELCOME50 la inregistrarea pe site, iar pentru eliberarea bonusului va trebui sa bifati cu succes toate cerintele atasate rulajului.

Cotele minim acceptate in cadrul rularii bonusului sunt de 1.60. Tineti cont in acelasi timp ca anumite tipuri de pariuri nu sunt luate in considerare pentru rulajul sus-amintit. Cititi cu atentie informatiile legate de bonus si, in cazul in care nu va prezinta interes, evitati sa il acceptati pentru a nu va complica si mai mult decat este necesar!