Articole
Netbet Cash Out

Cum folosim optiunea Cash Out la Netbet

Netbet a aparut pe piata romaneasca de gambling in urma cu un an, reusind intr-un interval foarte scurt de timp sa isi creeze o baza de date importanta. Pe langa bonusurile consistente pe care le-a oferit de-a lungul timpului, Netbet s-a remarcat si prin introducerea unor facilitati premium ce au ca principal scop imbunatatirea experientei de pariere. Cea mai importanta este, de departe, optiunea cash out!

Pe scurt, optiunea de cash out le permite jucatorilor sa isi inchida pariul in orice moment, inainte ca acesta sa fie finalizat. Din momentul in care ati apasat pe butonul de cash out, casa de pariuri va returneaza un procent din suma pariata initial x cota jucata. Sau, in functie de agentia la care pariati, castigul total pe care il puteti inregistra in momentul cand ati apasat “cash out”. Suma pe care o puteti ridica folosind cash out e direct proportionala cu statusul pariului in curs.

Daca lucrurile nu decurg in favoarea dumneavoastra, atunci casa de pariuri va va returna o suma de bani inferioara celei pariate initial. In caz contrar, veti avea un profit asigurat indiferent de rezultatul final al evenimentului pariat. Sau al biletului pus la pariuri, in situatia cand aveti mai multe evenimente pe acelasi bilet.

Exemplu: sa presupunem ca ati plasat un pariu de 50 RON, pre-meci, pe o cota de 2.00. Inainte de a incepe meciul, casa de pariuri Netbet va ofera de a da cash out pierzand o mica parte din suma pariata. In timpul meciului, insa, banii acordati de casa de pariuri depind de modul in care se desfasoara lucrurile pe teren (fotbal, de exemplu).

Tot ca un exemplu, ne vom folosi de un bilet cu 6 evenimente si o miza de 5 RON. Pentru a nu ne complica, sa presupunem ca in dreptul fiecarui eveniment este o cota de 2.00. In cazul in care sunteti foarte aproape de a castiga, cu 5 pariuri deja iesite, si doriti sa apasati pe butonul “cash out”, atunci Netbet va returneaza in jur de 150 RON pentru a scapa de emotiile ultimului eveniment de pe bilet.

Pariurile single si multiple pot fi inchise fara probleme cu ajutorul optiunii cash out. Care sunt pariurile ce nu pot fi inchise? Ei bine, pariurile plasate in sistem, aviz celor care obisnuiesc sa joace astfel!

Aveti in cele ce urmeaza alte tipuri de pariuri unde nu este disponibila functia cash out pe netbet.ro: pariuri tip forecast/ tricast la cursele de caini si cursele de cai, pariuri tip each way, pariurile under si over, precum si la handicapurile asiatice si europene.

Merita mentionat si faptul ca pot aparea la un moment dat situatii in care desi optiunea cash out era disponibila pe piata respectiva de pariere, aceasta dispare subit. Cash out-ul de la Netbet este accesibil pe PC, precum si in momentul cand alegeti sa pariati folosindu-va de smartphone sau de tableta.

Optiunea cash out la Netbet este insotita de un bonus de pana la 200 RON (20%), oferit cu ocazia urmatorului depozit efectuat pe site. Mergeti la “Casierie” si introduceti codul CASHOUT 50 pentru a va putea bucura de bonus!

Click aici pentru a deschide un cont la Netbet si incaseaza un bonus total de pana la 1500 LEI!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Raul
Load More In Articole

Facebook Comments

Check Also

Cum identificam un value bet

Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...