Netbet Dealeri Live

Pe langa cazinoul NetBet, aceasta companie le ofera jucatorilor romani si posibilitatea de a juca la cazinoul cu dealeri live. NetBet Dealeri Live iese in evidenta in fata cazinoului clasic printr-o sumedenie de avantaje pe care le presupune accesul la mese, precum si cateva dezavantaje despre care vom aminti in randurile urmatoare. Avantaje si dezavantaje privind ceea ce are de oferit cazinoul cu dealeri live al NetBet!

Incepem prin a spune ca acest gen de cazinouri cu dealeri live joaca un rol foarte important in industria jocurilor de noroc, multi utilizatori preferand sa plaseze un pariu de acasa in detrimentul drumurilor pe care ar trebui sa le faca in mod normal pana la sala de cazinou din oras. Mai mult, sustinatorii cazinourilor online spun ca nu exista nicio diferenta majora intre cazinourile obisnuite si cazinoul cu dealeri live pe care ni-l propune NetBet.

Daca va numarati printre sutele de mii de romani care au optat pentru mediul online in detrimentul celui offline, atunci ar fi bine sa parcurgeti cu mare atentie lista de avantaje ale acestor locatii. Beneficiile de care va puteti bucura la cazinoul NetBet cu dealeri live, respectiv micile inconveniente pe care le au cazinourilor online sunt urmatoarele:

Unul din marile avantaje ale pariatului online este acela ca ne permite in permanenta sa tinem evidenta asupra a ceea ce se intampla la mese. Cum joaca un anumit utilizator, cat de priceput este dealer-ul si diverse alte statistici extrem de utile. In plus, tehnologia implementata in cadrul cazinourilor online cu dealeri live este superioara celei folosite, spre exemplu, la o ruleta automata sau la un joc de tip slot. Legitimitatea acestor jocuri este verificata periodic, iar payout-ul mult peste ceea ce ne ofera mediul offline.

Cazinoul cu dealeri live NetBet dispune, de asemenea, si de un TV cu ajutorul caruia se risipeste orice semn de intrebare asupra legitimitatii aparatelor folosite aici. Jocurile propriu-zise nu sunt inregistrate, deci, totul avand loc live cu ajutorul dealerilor pe care ii putem urmari cu ajutorul camerelor web extrem de performante!

Cazinoul NetBet reprezinta o experienta unica in online (si nu numai) si ne lasa sa putem interactiona in timp real cu dealerii de la mese. Fereastra de chat ne ajuta foarte mult in acest sens, si anume la crearea unei atmosfere amicale care sa se apropie foarte mult de experienta reala.

In timpul jocurilor, veti auzi diverse sunete de la alte mese. Este vorba despre jocul de ruleta sau orice alt joc mai zgomotos condus de un alt dealer. La Netbet Dealeri Live se tin simultan mai multe jocuri, de la ruleta pana la blackjack, baccarat sau orice alt joc cu carti prezent si in oferta altor cazinouri online.

La diversele mese de ruleta pusa la dispozitie de NetBet Dealeri Live roata se va invarti de 80 pana la 100 de ori pe parcursul unei ore. In functie de modul in care ati fost obisnuit pana acum, acest numar poate fi mai mic sau mai mare, respectiv ruleta se poate misca mai incet sau mai greu.

Unele cazinouri online au bonus si pentru cazinoul cu dealeri live, dar nu este cazul lui NetBet, care nu beneficiaza de acest avantaj.

Dezavantajele cazinourilor cu dealeri live, desi putine la numar, exista in functie de compania de jocuri de noroc la care facem referire. NetBet Dealeri Live incearca pe cat posibil sa ne binedispuna in orice moment al sederii pe site, dar se intampla uneori ca jocurile sa se miste destul de greu spre deosebire de cele automate (sloturi, video poker, etc).

Grafica si diversele sunete ce se aud pe fundal, in care se anunta cei mai recenti castigatori si premiile ridicate de acestia, nu pot totusi compensa in totalitate experienta traita in cadrul unui cazinou traditional.

Pe de alta parte, in comparatie cu selectia de mese prezente intr-un cazinou obisnuit (a se intelege cazinou offline), NetBet Dealeri Live ofera un numar limitat de mese. Cu alte cuvinte, o gama mai putin diversa de jocuri, mese libere si asa mai departe. Bazinul de jucatori, insa, este vizibil mai mare. Miza minima ce poate fi jucata este si ea mai mare fata de ce ne solicita cazinourile traditionale. Acest inconvenient se explica prin costurile ridicate pe care le presupune organizarea cazinoului online cu dealeri live NetBet.