Netbet pe mobil / tableta

Netbet pe Mobil / Tableta

NetBet este agentia de pariuri cu o excelenta priza la publicul roman, in condiitile in care multe agentii online puternice au renuntat la a mai oferi servicii pe teritoriul tarii noastre. NetBet detine o casa de pariuri, cazinou si multe alte sectiuni dedicate jocurilor de noroc online. Platforma de mobil, despre care vom vorbi mai detaliat in cadrul acestui review, este foarte performanta si atrage in mod special prin bonusul oferit la plasarea primului pariu direct de pe smartphone sau tableta. Cu alte cuvinte, un operator de pariuri online pe placul multor utilizatori ce doresc sa isi incerce norocul testand si platforma pentru mobil!

Bonusul NetBet mobil este modul prin care aceasta agentie online le multumeste clientilor care nu pariaza exclusiv de pe PC sau laptop. Suma oferita bonus este de 40 RON, aceasta urmand a intra in contul dumneavoastra imediat ce ati pariat un prim astfel de pariu (pe mobil)!

Aveti mai jos conditiile necesare pentru a primi bonusul NetBet mobil:

– aceasta promotie se adreseaza doar jucatorilor care efectueaza in premiera un pariu folosind dispozitivul mobil. Mai mult, cota minima ce va fi luata in considerare este 1.60. Daca pariul nu este single, atunci fiecare selectie in parte trebuie sa aiba cote de 1.60 sau mai mari.

– bonusul va fi adaugat soldului curent la un interval maxim de 24 de ore;

– rularea bonusului trebuie sa aiba intr-un termen de 2 luni (60 de zile) de la incasarea sa;

– in prealabil, trebuie sa fi efectuat macar un depozit pe site pentru a lua parte la aceasta promotie!

– cerintele de rulare constau in cote minime de 1.60 si un rulaj total de 8x. 320 RON, asadar, daca optati pentru bonusul maxim propus de NetBet.

Platforma de mobil NetBet atrage foarte mult prin insasi simplitatea ei si, implicit, pe numarul mic de pasi pe care un utilizator trebuie sa ii urmeze pentru a-si face biletul. Nu sunt diferente majore fata de versiunea desktop a site-ului, tinand cont ca dispunem de aproximativ aceleasi optiuni. Strict din acest punct de vedere, NetBet Mobil se aseamana destul de mult cu ceea ce ofera Bet365 pe platforma mobila!

Prin intermediul acestei platforme de mobil se pot opera fara probleme tranzactiile obisnuite (depuneri, retrageri, respectiv mutarea fondurilor disponibile catre alte sectiuni ale site-ului Netbet), iar optiunile de pariere ale evenimentelor listate in cadrul ofertei coincid ca numar cu cele de pe desktop. Nici pariurile live nu difera cu mult, NetBet Mobil fiind prevazuta cu pariuri live din toate sporturile prezente in consola clasica.

Pagina principala a plaformei de mobil contine butoane rapide catre principalele sporturi din oferta: fotbal, baschet, tenis, curse de cai, baseball, hochei pe gheata. Exista, de asemenea, o iconita speciala pe care o puteti accesa pentru a verifica oferta dedicata altor discipline sportive. Un alt element important ar fi prezenta butonului “Cautare Pariu”, dar si cele 3 sectiuni plasate imediat sub butoanele enumerate anterior: Evenimente in curs (oferta de evenimente live), In asteptare (evenimentele ce vor fi incluse in oferta de pariuri live) si Pariuri de top (cele mai importante meciuri care vor urma).

Daca v-ati propus sa pariati pe un meci din Liga 1, nu trebuie decat sa intrati la Fotbal si sa cautati campionatul romanesc de fotbal. Imediat ce ati selectat pronosticul, pe ecranul telefonului (sau al tabletei) va aparea tichetul de pariuri. Repetati procesul in situatia cand doriti sa plasati un pariu multiplu.

Un mic dezavantaj al platformei de mobil ar fi aceea ca NetBet nu le permite utilizatorilor de dispozitive mobile sa joace bilete sistem. Cu toate ca numarul acestora este redus, multi clienti optand pentru pariurile sigle atunci cand doresc sa foloseasca smartphone-ul sau tableta, e bine de retinut acest aspect!

Pariurile recent efectuate, cat si cele mai vechi, pot fi urmarite in rubrica Istoric Pariuri. Optiunea “Pariuri in desfasurare” ne ajuta sa identificam in doi timpi si trei miscari biletele care urmeaza sa fie validate.

Operatorii de la Serviciul de Relatii cu clientii pot fi contactati chiar si de pe platforma NetBet Mobil, in caz ca intampinati probleme sau aveti nelamuriri vizavi de acest nou mod de pariere implementat de casele de pariuri online.

Pana si cazinoul NetBet este disponibil pe mobil, utilizatorii avand posibilitatea de a-l accesa direct de pe prima pagina, imediat dupa sectiunea Sport.