Netbet Poker

NetBet Poker este o camera de poker ce apartine de Group NetBet, companie lansata in anul 2001. Cunoscuta in trecut sub numele de Poker770, NetBet Poker a acumulat mai bine de un deceniu de experienta in domeniul jocurilor de noroc online, oferind in mod constant servicii de cea mai buna calitate, promotii si o oferta de jocuri actualizata in permanenta. Camera NetBet Poker atrage jucatorii romani prin intermediul bonusurilor si promotiilor ce ruleaza pe site, in conditiile in care sunt disponibile diverse variatii ale jocului clasic de poker, dar si un suport pentru clienti ce vegheaza non-stop asupra bunului mers al business-ului.

Poker770 este un brand important in aceasta industrie, iar alaturarea de NetBet a fost de bun augur pentru utilizatorii acestor doua platforme. Cand s-a facut trecerea la NetBet Poker, toti clientii Poker770 si-au pastrat statul VIP castigat pe site, inclusiv bonusurile si punctele acumulate pana atunci.

Cu ajutorul Poker Academy, orice utilizator poate invata rapid toti termenii folositi in jocul de poker, dar si strategiile ce il pot ajuta sa devina “rechin” in aceasta lume a pokerului online. Indiferent de locatia in care va aflati, NetBet Poker va ofera posibilitatea de a lua parte la aceasta experienta grozava!

NetBet Poker apartine companiei Cosmo Gaming Company Limited, cu sediul in Malta. Adresa este 209, Marina street, Pieta PTA 9041, Malta. Operatiunile ce au loc pe NetBet Poker sunt reglementate de theMalta Gaming Authority (MGA). NetBet Poker dispune, de asemenea, de licenta pentru organizarea jocurilor de noroc online si pe teritoriul Romaniei!

Asemeni lui Poker770, software-ul camerei de poker NetBet este furnizat de Playtech. O caracteristica foarte importanta ce ne transmite de la bun inceput faptul ca fiecare utilizator in parte isi poate schimba rapid multe detalii ale contului. Grafica folosita este una reusita, puteti vedea in orice moment cati jucatori sunt online pe site si cate mese sunt active la un moment dat. Interfata folosita in cadrul lobby-ului si al casieriei consta intr-o combinatie de culori gri si negru, la care se adauga un albastru deschis folosit pe fundal. Gasim aici, printre altele, foarte multe optiuni utile precum Chat, Notes, History, Info sau Stats.

Functiile ce privesc statistica le permit jucatorilor sa isi ia notite cu privire la modul in care abordeaza diverse situatii anumiti utilizatori prezenti la masa. Informatii generale (procentaj flop, valoarea medie pot, maini jucate pe ora) sunt si ele disponibile in lobby.

Daca sunteti genul de jucator care prefera sa joace la mai multe mese deodata, e bine de stiut ca ferestrele deschise se pot aranja in asa fel incat sa navigati usor printre ele. Luati un loc, alegeti-va un avatar si selectati mesele si turneele care va intereseaza pentru a le adauga la Favorite (My Favorites).

In concluzie, din punct de vedere al software-ului folosit, NetBet Poker este user-friendly, se misca extrem de rapid, iar grafica aleasa este placuta ochiului, criteriu destul de important pentru utilizatorii care isi vor petrece ore bune in fata calculatorului jucand poker!

NetBet Poker are o baza importanta de clienti. Traficul ei poate diferi in functie de orele la care obisnuiti sa jucati poker. 5000 de jucatori (sau poate mai multi) sunt prezenti online in cele mai importante momente ale saptamanii. In afara orelor de varf, spre exemplu, se pot aduna intre 3000 si 4000 de jucatori de poker.

Aproximativ 2500 de jucatori pot fi gasiti la mesele cash, in timp ce jucatorii inscrisi la turneele cu premii mari se pot aduna intr-un numar impresionant (8000-10.000!).

Majoritatea jucatorilor care ajung in camera de poker a NetBet vin direct de pe sectiunea pariuri sau de la cazino. Altfel spus, vorbim despre jucatori aflati la inceput, care sunt departe de a fi considerati experti ai poker-ului. La mesele cu mize mici si medii se asaza, in general, jucatori de poker de pe urma carora cei familiarizati cu fenomenul pot profita cu usurinta.

NetBet Poker promite sa va tripleze suma din balanta cu ocazia primei depuneri efectuate pe site. Suma maxima ce va fi oferita drept bonus este de 1.500€, alte promotii ruland in paralel cu aceasta: excursii gratuite la Las Vegas, 20 EUR cash GRATIS, turnee freeroll exclusive (intrari gratuite la turneele organizate frecvent de NetBet Poker) si €50 pentru fiecare prieten indrumat spre platforma de poker a acestei companii!