Netbet Vegas

NetBet Vegas (sau NetBet Jocuri) este cea mai noua sectiune din cadrul site-ului netbet.ro si, dupa cum sugereaza numele, pune un mare accent pe jocurile oferite in mod obisnuit de operatorii jocuri de noroc online. In speta, jocuri de tip sloturi, dar si jackpoturi progresive, poker video si multe alte tipuri de jocuri intalnite atat in mediul online, cat si in cadrul cazinourilor terestre.

Pentru ca am amintit de jackpoturi progresive, la momentul redactarii acestei recenzii, NetBet Vegas ne anunta pe prima pagina cum ca un jucator pe nume “Tokoshi” a pus mana pe nici mai mult nici mai putin de 4 milioane de $, mizand doar 16$!

Prima pagina a acestei sectiuni este impartita in mai multe parti componente. In partea superioara ruleaza sub forma unor bannere cele mai importante noutati pe care le ofera NetBet Jocuri, precum si bonusurile oferite cu diverse ocazii, plus alte premii de acest gen. Imediat dedesubt, NetBet Vegas isi tine in priza clientii cu o selectie impresionanta de jocuri noi. E bine de stiut ca sloturile (si, in general, jocurile disponibile pe site) sunt urmarite indeaproape de specialistii IT si, in functie de numarul de accesari, raman in continuare pe site sau, dimpotriva, sunt scoase si mai apoi inlocuite cu altele proaspat lansate.

Aveti in cele ce urmeaza o lista cu cele mai noi jocuri incarcate pe site-ul NetBet Vegas: The Great Ming Empire, Multiplier Madness, Hawaiian Treasure, Top Gun, Irish Luck, Wacky Waters, Nian Nian You Yu, Si Xiang.

Fiecare utilizator are posibilitatea de a-si creea propria lista de jocuri, in ideea de a le accesa mai rapid atunci cand simte nevoia sa dea “play”. Lista initiala recomandata de NetBet Vegas coincide cu cea formata din cele mai populare jocuri din cazinoul virtual, si anume: Great Blue, Captain America, Iron Man 3, Frankie Dettori's Magic, Blade, Spider-Man, The Three Musketeers si The Avengers. Dupa cum bine se poate observa, ca si in cazul altor sali virtuale de jocuri (vezi Unibet Jocuri sau 888Games, spre exemplu), se pune mare pret pe jocurile de tip sloturi. Sloturile Marvel sunt in continuare la mare cautare, cu atat mai mult cu cat, an de an, sunt lansate noi filme inspirate din clasicele benzi desenate ce au iesit sub semnatura Marvel.

Un alt avantaj pe care il au sloturile disponibile pe NetBet Vegas este, fara doar si poate, prezenta unei rate de castig ridicate. Daca la aparatele prezente in salile de jocuri de prin oras castigurile sunt in proportie de maxim 80% din sumele rulate, NetBet promite un procentaj de distribuire a castigurilor de peste 90%. Nu mai departe de 2015, procentajul de distribuire a castigurilor a fost in jur de 96%, ceea ce e enorm fata de banii returnati in mod obisnuit de clasicele “pacanele”!

Lista de jocuri cu castiguri instant, desi nu la fel de stufoasa precum cea de sloturi sau de jocuri poker, dispune la randul ei de cateva titluri foarte interesante, dupa cum urmeaza: Cash Blox, Rocky Scratch, Love Match, Classic Slot Scratch, Iron Man 2 Scratch, Monty Python's Spamalot Scratch, Roulette Scratch si Kong Scratch.

Oferta de bun venit a lui NetBet Vegas prevede dublarea primului depozit efectuat pe site pana la 2000 RON. Cererile de retragere a castigurilor rezultate pot fi efectuate doar dupa ce v-ati asigurat ca ca ati indeplinit complet rulajul de 50x. Jocurile de masa (10%) au o contributie net inferioara sloturilor (100%), iar timpul pe care il aveti la dispozitie pentru a rula bonusul este de maximum 30 de zile.

Sunt premiati inclusiv utilizatorii care nu si-au alimentat contul de pariere. Cum? Cu 10 runde gratuite in cadrul sloturilor Marvel din oferta! Suplimentar, jocurile cele mai interesante din oferta NetBet Vegas vin insotite de cate o promotie ce consta fie in rotiri gratuite, fie in bonusuri. Spre exemplu, daca ati efectuat deja 5 depozite la NetBet Vegas, sunteti eligibil pentru un bonus de 50% cu ocazia promotiei Give Me Five.

Zilnic, utilizatorii NetBet Vegas sunt recompensati cu runde gratuite in jocurile pe care le-au accesat cel mai mult intr-o anumita perioada de timp. Conform celor mentionate pe site, castigurile realizate in cadrul rundelor bonus sunt transferate in cont si, la randul lor, vor trebui sa fie rulate de minim 50x. X-Men, X-Men – 50 Lines, Iron Man 2 – 50 lines, Iron Man 3, Spiderman, Captain America, Blade, Blade – 50 lines, Incredible Hulk, Hulk – 50 lines,Fantastic 4, Fantastic 4 – 50 lines, Frankies Dettori's magic Seven, Gladiator, Blade, The Avengers, Rocky, Thor – The Mighty Avengers sunt doar cateva din titlurile jocurilor incluse in aceasta promotie!