Pariuri mobil tableta

Avantajele si dezavantajele pariurilor de pe mobil

AVANTAJE

  • foarte multi operatori le ofera jucatorilor oferte si bonusuri tentante la primul pariu plasat de pe mobil. Pe langa bonusurile oferite la inregistrare, aceste case de pariuri isi suplimenteaza pachetul de bun venit cu un nou bonus special creat pentru impatimitii de pariuri pe mobil. Alte case de pariuri isi atrag clientii prin pariuri gratuite, pariuri fara risc si bonusuri instant. Atunci cand va deschideti un cont pe site-ul unei agentii recomandate de noi, va sfatuim sa verificati absolut tot ce are aceasta in materie de bonusuri.
  • un alt avantaj al pariurilor de pe mobil este acela ca poti plasa pariuri non-stop. Nu trebuie sa pleci de la munca sau din cinematograf/ restaurant, etc pentru a ajunge acasa la PC. Din cateva clicuri, orice client al agentiilor online poate paria pe evenimentul analizat in prealabil!
  • se poate paria pe mobil oriunde v-ati afla. Atat timp cat aveti o conexiune stabila la Internet, aveti posibilitatea de a va loga in cont si de a cauta meciul pe care doriti sa pariati. Gratie acoperirii 3G, acum va puteti conecta pe smartphone si tableta si puteti plasa inclusiv pariuri live intr-un interval foarte scurt de timp.
  • frumusetea pariurilor din mers este reflectata si de urmatoarea situatie: puteti asista la meciul echipei dumneavoastra favorite si paria direct din tribunele stadionului. Astfel luati pulsul disputei de pe teren si puteti paria in mod inspirat pe echipa castigatoare. O senzatie mult peste cea clasica, in care urmariti respectivul meci din fata televizorului!
  • foarte multe agentii de pariuri sportive online au ajuns la un nivel foarte avansat in ceea ce priveste platformele mobile. Aplicatiile pentru dispozitivele mobile seamana din ce in ce mai mult cu site-urile, dumneavoastra avand la indemana, pe tableta sau smartphone, toate optiunile de pariere obisnuite! Iar atunci cand va confruntati cu probleme (nevalidarea unui meci sau probleme cu o retragere, spre exemplu), accesati de pe mobil serviciul de live-chat sau recurgeti la celelalte metode de contact (email sau telefon).

DEZAVANTAJE

  • nu va recomandam sa pariati foarte des direct de pe telefonul mobil. Ecranul tabletei sau al smartphone-ului va poate obosi ochii daca alegeti sa pariati live, petrecand multe ore in fata acestuia. Mai mult, pe termen lung va veti gasi in situatia neplacuta de a cauta optiunile dorite. Oricat de multe eforturi s-au depus in optimizarea aplicatiilor, e greu de crezut ca se va realiza prea curand una la fel de comoda precum site-ul (varianta clasica) dedicat utilizarii de pe PC.
  • daca va aflati intr-o zona cu acoperire 3G slaba (sau chiar lipsa), plasarea unui pariu, live sau chiar pre-meci, se poate dovedi anevoioasa;
  • aceasta facilitate asigurata de agentiile de pariuri sportive online va poate distrage atentia de la activitatile dumneavoastra zilnice. Nu e exclus ca pe viitor sa trageti cu ochiul la ecranul smartphone-ului in orele de curs sau in timp ce conduceti masina personala. Aceste inconveniente se pot rasfrange si asupra situatiei dumneavoastra la locul de munca.