Top agentii de pariuri licentiate

Top camere de poker online licențiate în România

Nr.LogoRatingBonusReviewWebsite
1$600Rpokerstars.ro »
23.000 LEIR888poker.ro »
3€200Runibet.ro »

In momentul de fata, jucatorii romani de poker isi pot deschide cont la urmatoarele trei camere de poker: Pokerstars (D.ONJN 1438/12.08.2016), 888Poker (D.ONJN 1439/12.08.2016) si Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016). Ordinea nu este aleatorie, ci in functie de valoarea fiecarei camere de poker.

Ziua de 1 septembrie 2016 a adus foarte multe modificari pe piata de gambling din Romania. Mai multe site-uri de jocuri de noroc au primit licenta de functionare pe teritoriul Romaniei pentru urmatorii zece ani, ceea ce reprezinta in sine un semn de normalitate fata de momentul in care jucatorii romani nu stiau exact unde puteau paria fara a incalca legile tarii. Pariorii au primit vesti bune cu aceasta ocazie, nu acelasi lucru il putem afirma si despre jucatorii de poker. Vedeti mai jos unde puteti juca poker in legalitate, dat fiind faptul ca mai multe camere de poker au fost interzise in Romania de pe data de 1 septembrie a acestui an!

Prima veste proasta pentru jucatorii romani de poker este aceea ca iPoker nu mai are licenta de functionare in Romania. Camerele de poker oferite prin intermediul Netbet, Betfair si Winmasters nu mai pot fi accesate de jucatorii romani. Decizia celor de la iPoker poate avea caracter temporar, in conditiile in care, la fel, nu putem sti daca vreuna dintre cele trei case de pariuri mentionate anterior va fi dispusa sa incheie parteneriate si cu alte retele de poker.

Nici Sportingbet nu a mai manifestat interes fata de camera de poker, renuntand la acest serviciu de ceva timp. Acum, Sportingbet pune accent in special pe casa de pariuri si pe cazinoul de care dispune. Turneele Poker Jumbo reprezenta multi clienti ai acestei camere de poker principalul punct de atractie. Taxa de inscriere la turneu era de 10 eurocenti, premiile ajungand sa fie de cateva sute de euro. S-a renuntat la Paradise Poker, probabil, si din cauza slabei activitati de la mese!

Pokerstars a primit licenta pentru urmatorii 10 ani, ceea ce inseamna ca jucatorii romani isi pot deschide cont la aceasta camera de poker si pot juca linistiti pana in 2026. Vorbim despre cea mai buna camera de poker din lume, cu diverse promotii atractive ce ruleaza pe intreg parcursul anului, aici numarandu-se si bonusul aferent primei depuneri pe site!

Principala solutie de rezerva la Pokerstars este 888 Poker, care dispune la randul ei de un bonus in valoare de pana la 3000 RON (100%). La 888Poker putem juca poker in urmatoarea decada, ca si in cazul Pokerstars!

Unibet Poker a obtinut licenta definitiva si pune un pret deosebit atat pe sectiunea de pariuri, cat si pe Unibet Casino sau pe camera de poker la care facem referire cu aceasta ocazie. Desi nu putem compara Unibet Poker cu Pokerstars, e bine de retinut faptul ca Unibet aduce la randul ei cateva avantaje pe care nu le intalnim la principala camera de poker din lume. Andrew West, Head of Poker Unibet, a declarat ca Unibet Poker nu este interesata sa devina o copie a Pokerstars, ci mai degraba o camera de poker cu facilitati proprii, originala, cu o interfata deosebita!