Pokerstars

Lansata in 2001, Pokerstars este de departe cea mai importanta camera de poker din lume, avand in portofoliul ei peste 50 de milioane de utilizatori din intreaga lume. Pe lanaga aceste cifre incredibile, care privesc in mod direct numarul de clienti, Pokerstars detine recorduri si in materie de mese, turnee organizate sau premii oferite saptamanal utilizatorilor sai.

Intrati acum pe Pokerstars pentru a va deschide cont si pentru a beneficia de un bonus de 600$ oferiti la prima depunere!

Pentru a va face o idee si mai clara vizavi de aceasta camera de poker, va vom insira mai jos recordurile pe care aceasta le-a bifat, rand pe rand, de-a lungul existentei sale. Nu mai departe de vara lui 2013, Pokerstars organiza cel mai mare turneu de poker din istoria online-ului cu 225.000 de jucatori care au platit buy-in de 1$. Interesant a fost faptul ca toti banii stransi de la jucatori au intrat in marele pot, Pokerstars nepercepand taxa de participare.

Tot Pokerstars s-a aflat la originea precedentelor turnee cu participanti record. In 2009, Pokerstars aduna la mese peste 150.000 de jucatori de poker, pentru ca, doi ani mai tarziu, sa treaca pragul celor 200.000!

Vorbim in acelasi timp la superlativ si despre turneul cel mai apreciat de clientii Pokerstars – Sunday Million. Saptamanal, utilizatorii Pokerstars se intalnesc la mese in cadrul unui turneu cu premii totale de ordinul milioanelor de dolari. Undeva prin 2011, nu mai putin de 60.000 de jucatori s-au luptat pentru un pot de peste 11 milioane de USD. Taxa de participare la Sunday Million este de 215$, premiul garantat fiind de 1.000.000 $.

Mergem mai departe si amintim de World Championship of Online Poker, cel mai tare campionat de poker din lume. Acesta este echivalentul din online a World Series of Poker. In 2010, Pokerstars a facut un alt milionar in dolari, din moment ce castigatorul turneului incasa la ora respectiv peste 2 milioane de dolari!

O confirmare a faptului ca avem de a face cu cel mai tare site de poker din lume a venit cu patru ani in urma, cand Pokerstars achizitiona Full Tilt Poker, principalul sau competitor din mediul online.

Accesati acum site-ul Pokerstars pentru a descarca aplicatia. Faceti clic pe “joaca poker” si aplicatia se va downloada in mod automat. Apoi, apasati butonul “register” din stanga sus pentru a va inscrie pe site!

Introduceti numele de utilizator, parola si adresa de email pe care doriti sa o utilizati. Apoi, se va recurge la verificarea adresei de email. Accesati Account – Validate Email Address.

Depunerile si retragerile se realizeaza in cadrul sectiunii Cashier din coltul stanga jos al aplicatiei. Optati pentru “Buy Chips”!

Ca metode de plata, Pokerstars nu se rezuma doar la card credit/ debit si la portofele electronice (Skrill, Neteller), existand si posibilitatea de a depune prin Ukash sau Paysafecard. Sau transfer bancar, daca doriti. Indiferent de metoda, insa, plafonul minim de depunere ramane 10$, fara alte taxe ascunse.

In afara depunerilor realizate prin transfer bancar, toate operatiunile sunt realizate instantaneu. Transferul bancar poate dura si pana la 5 zile lucratoare!

Serviciul de relatii cu clientii este usor de accesat prin intermediul aplicatiei. Va puteti expune problemele cu care va confruntati pe site inclusiv in limba romana (“select language”). Daca doriti un raspuns rapid, pe de alta parte, va recomandam sa optati pentru redactarea unui email in limba engleza. Serviciul de live chat nu este disponibil momentan pe site.

Verificarea contului de poker se realizeaza extrem de simplu, direct in aplicatie. Intrati in sectiunea aferenta si incarcati documentele solicitate de Pokerstars!

Camera de poker Pokerstars a fost prevazuta cu o diversitate incredibila de jocuri. Texas Hold'em-ul este, intr-adevar, cel mai cunoscut si accesat joc. Tot aici insa gasim si mese de Omaha, Omaha Hi/Lo sau 5 Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, 5 Card Omaha, 5 Card Omaha Hi/Lo, Courchevel, Courchevel Hi/Lo, s.a.m.d.

Numarul impresionant de clienti (peste 50 de milioane!) reprezinta in sine o garantie a meselor populate, ceea ce inseamna ca nu ne vom confrunta cu momente ale zilei in care sa nu avem contra cui juca.

Mizele la mese pot varia de la 0.25$/ 0.50$ pana la 200$/400$. Sunt disponibile mese de heads-up (doua persoane), precum si de 6 pana la 9 locuri. Viteza jocurilor poate fi aleasa de fiecare utilizator (turbo, hyper sau normala). Daca nu aveti rabdare sa jucati la mesele obisnuiti, testati “Zoom”!