Articole
Betfair Price Rush

Ce este Price Rush oferit de Betfair

Agentia de pariuri sportive online Betfair are ca principal scop oferirea celor mai bune cote de pe piata jocurilor de noroc in cadrul pariurilor simple. Sunt cazuri in care clientii Betfair pot obtine un “Price Rush” (pariu in cote mai mari decat cele propuse initial) datorita Betfair Exchange, principala caracteristica prin care acest bookmaker se diferentiaza fata de celelalte case de pariuri licentiate in Romania.

In momentul in care plasati un pariu, Betfair verifica in mod automat cotele propuse de cele cateva zeci de mii de clienti activi pe Betfair Exchange. “Price Rush”-ul apare atunci cand Betfair va gasi cote mai bune pe piata de exchange, fapt semnalat pe chitanta pariului plasat. Profitul pariului realizat va include, deci, acest Rush!

Exemplu de situatie Price Rush

Sa presupunem ca suntem interesati sa plasam un pariu pe victoria lui Real Madrid, in scor corect 3-0, cu FC Barcelona. Cota gasita la agentia de pariuri Betfair este 45!

Respectiva cota va fi marita (pana la 70-80 sau chiar mai sus) in functie de ceea ce gaseste Betfair pe piata de exchange. Prin urmare, cotele pentru pariul dumneavoastra vor fi ridicate pana la 80 sau la o cota peste 45, daca este cazul!

Partea frumoasa a Price Rush-ului consta in faptul ca utilizatorii Betfair nu trebuie sa achite un comision, asa cum se intampla in cadrul agentiei de betting exchange. Pariurile dumneavoastra utilizate cu Price Rush pot fi urmarite in Contul Meu – Pariurile mele. Atunci cand beneficiati de un Price Rush, Betfair va semnaliza in mod corespunzator pariul proaspat ajustat!

Cazurile in care Price Rush devine disponibil:

 • puteti beneficia de Price Rush in cadrul meciurilor de fotbal, tenis, curse de cai, baschet, golf, fotbal american, darts si hochei pe gheata. E bine de stiut ca aceasta caracteristica devine disponibila doar in cazul pariurilor single, nu si atunci cand aveti selectii multiple!
 • cursele de cai organizate in Marea Britanie si Irlanda beneficiaza de Price Rush doar pentru tipurile de pariuri Win si Each Way;
 • Price Rush-ul poate fi accesat inclusiv in pariurile live, cu precizarea ca numarul de sporturi eligibile este mai degraba unul restrans;
 • de asemenea, Price Rush-ul poate suporta limitari in functie de tara de rezidenta;
 • Foarte multi clienti Betfair refuza sa utilizeze aceasta caracteristica de frica sa nu primeasca la schimb cote mai mici decat cele oferite initial. Nimic mai fals, in conditiile in care Betfair cauta doar cote mai bune pentru selectiile dumneavoastra folosind serviciul propriu de Exchange!

  Se pot accesa simultan Price Rush si Garantat cele mai bune cote?

  Aceste doua instrumente Betfair sunt disponibile simultan doar in cazul curselor de cai din Marea Britanie si Irlanda. Atunci cand aplicati pentru Price Rush si Garantat cele mai bune cote, initial, Betfair cauta un Price Rush pentru pariul dumneavoastra.

  Daca a fost gasita o cota superioara celei primite, atunci aceasta din urma va deveni cota pariata! Apoi, inainte de start, Betfair efectueaza in mod automat o ultima cautare pentru a verifica daca respectiva cota nu a suferit modificari. In cazul in care cota a urcat, prin intermediul functiei Garantat cele mai bune cote, profitul ce ar urma sa fie incasat in urma pariului plasat va suferi, la randul sau, modificari importante.

  Share this Story
  Load More Related Articles
  Load More By Raul
  Load More In Articole

  Facebook Comments

  Check Also

  Cum identificam un value bet

  Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...