Programe de afiliere

Nr.LogoRatingComisionReviewWebsite
1UnibetPana la 30%Runibet.ro »
2888 SportPana la 30%R888sport.ro »
3BetfairPana la 30%Rbetfair.ro »
4SportingbetPana la 30%Rsportingbet.ro »
5WinmastersPana la 30%Rwinmasters.com »
6NetbetPana la 30%Rwww.netbet.ro »

Pe langa posibilitatea de a realiza castiguri frumoase din pariuri si alte jocuri de noroc, operatorii licentiati in Romania le ofera posesorilor de site-uri sansa de a castiga sume importante de bani promovandu-le prin diverse metode. Practic, o afacere de care poate profita orice detinator de site-uri, cu mentiunea ca, de cand a avut loc reglementarea jocurilor de noroc, la randul lor, afiliatii trebuie sa detina in acest sens o licenta. Licenta de clasa 2, mai exact, care presupune o taxa anuala in valoare de 6000 EUR, la care se mai adauga alti 1000 EUR ce vor ajunge in “Fondul de prevenire a dependentei de jocuri de noroc”.

Persoanele care doresc sa devina afiliati in cel mai scurt timp trebuie sa stie, inainte de toate, ca exista doua planuri pe care orice agentie de pariuri sportive online vi le pune la dispozitie: CPA si revenue share.

In cazul in care optati pentru primul plan de afiliere (CPA), operatorul de jocuri de noroc online se angajeaza sa va ofere o suma fixa de bani pentru fiecare client adus. La un moment dat, cand existau foarte multe case de pariuri ce activau pe teritoriul Romaniei, comisionul afiliatilor care optau pentru CPA varia undeva intre 20 si 200 EUR. Spre deosebire de planul “revenue share”, aici nu veti primi bani in plus in momentul cand anumiti clienti pierd sume foarte mari de bani.

Cum se procedeaza? Plasati un link sau un banner pe site-ul dumneavoastra, iar fiecare vizitator ce se va inregistra la casa de pariuri X va aduce comisionul specificat in termeni si conditii.

Acest tip de afiliere este agreat in special de catre afiliatii incepatori, care si-au propus sa faca bani foarte rapid, precum si de persoanele care tintesc spre un castig lunar sigur.

Revenue Share. Al doilea plan de afiliere presupune un anumit comision procentual pe care vi-l acorda casa de pariuri din totalul pierderilor inregistrate de jucatori. Este binecunoscut faptul ca majoritatea pariorilor sunt in pierdere, foarte putini fiind aceia care castiga in mod constant de pe urma acestei activitati. Drept urmare, casele de pariuri (si cazinourile) le va acorda afiliatilor un comision (10%, 15%, 25% sau chiar 35%) din pierderile totale acumulate de clientii inregistrati pe bannerul sau linkul postat pe site!

Exemplu: atunci cand un parior se inregistreaza de pe site-ul dumneavoastra la o casa de pariuri cu care v-ati inteles pentru un revenue share de 30% si pierde 500 EUR, atunci veti incasa 150 EUR!

Partea mai putin fericita a acestui tip de afiliere este ca, atunci cand pariorii incheie luna pe plus, deci in profit, dumneavoastra nu veti primi niciun comision din partea casei de pariuri.

Un alt aspect pe care trebuie sa il luati in seama atunci cand alegeti al doilea plan de afiliere este sa urmariti agentiile de pariuri sportive cu “No negative carry over”, respectiv “Negative carry over”. Explicam in urmatoarele randuri ce inseamna acesti doi termeni!

No negative carry over – la finalul fiecarei luni, informatiile din cadrul contului de afiliere se vor reseta. Cu alte cuvinte, daca sunteti intr-o luna in care utilizatorii inregistrati pe site-ul dumneavoastra au iesit pe plus si, prin urmare, nu veti incasa nimic, atunci aceste date vor fi resetate incepand cu ziua urmatoare!

In caz contrar, casa de pariuri va calculeaza comisionul pe care trebuie sa il incasati si, ulterior, reseteaza contorul respectiv.

Negative carry over – casele de pariuri nu reseteaza balanta contului dumneavoastra. Este posibil sa un anumit jucator sa inregistreze castiguri importante, caz in care contul dumneavoastra de afiliat se va afla pe minus. Ei bine, pentru a inregistra un comision la acea casa de pariuri, trebuie mai intai sa acoperiti respectivul deficit pentru ca balanta sa ajunga pe zero si, apoi, sa incepeti din nou sa faceti profit!

Date fiind conditiile destul de aspre impuse de casele de pariuri cu Negative carry over, acestea sunt evitate de viitorii afiliati intr-o proportie covarsitoare. Daca totusi doriti sa deveniti partenerul unei astfel de case de pariuri, puteti alege primul plan de afiliere (CPA), in cazul in care acesta este disponibil. Desi castigurile sunt mai mici decat cele obtinute prin revenue share, aici aveti parte de o oarecare siguranta, beneficiind de sume de aproximativ (20-30 EUR) pentru fiecare client proaspat inregistrat.