Sportingbet – Program afiliere

Sportingbet Afiliati este programul ce vine in intampinarea persoanelor care isi manifesta interesul de a promova serviciile si produsele Sportingbet, in schimbul anumitor comisioane ce se stabilesc de comun acord. Fiecare afiliat in parte va avea la dispozitie un set de instrumente, plasate pe site-ul detinut, prin intermediul carora sa directioneze vizitatori spre casa de pariuri sportive online Sportingbet sau, de ce nu, catre cazinoul online Sportingbet.

Se pot inscrie in acest program inclusiv persoanele care detin mai multe site-uri. E important de retinut, insa, ca un client al Sportingbet Afiliati nu trebuie sa detina mai multe conturi. Cu ajutorul contului de afiliere va putea, apoi, sa promoveze casa de pariuri si cazinoul.

Inregistrarea la Sportingbet Afiliati se realizeaza accesand site-ul http://ro.sbaffiliates.eu. Aplicati pentru un cont si, in momentul cand ati primit unda verde din partea Sportingbet, puteti trece la treaba!

CUM FUNCTIONEAZA PROGRAMUL DE AFILIERE

Acest program va permite sa castigati bani de pe urma site-ului dumneavoastra recomandandu-le vizitatorilor sa devina clienti Sportingbet. Cand un vizitator face click pe linkurile plasate pe site (sau pe bannere) si se inregistreaza la Sportingbet, atunci veti primi o notificare in contul de afiliat. Comisioanele dumneavoastra, constand intr-un procent din pierderile realizate de pariori, apar din momentul in care jucatorul incepe sa parieze!

Sportingbet Afiliati nu este foarte restrictiv cu privire la site-urile ce se califica pentru a deveni parte din schema de afiliati. Practic, orice publisher online poate aplica pentru a deveni membru Sportingbet Afiliati. Sportingbet isi rezerva dreptul de a refuza si de a suspenda participarea anumitor site-uri.

Afiliatii pot castiga pana la 50% din profitul inregistrat de Sportingbet, dupa cum urmeaza:

  • intre 1 si 9 deponenti (lunar) – comision de 25% (casa de pariuri), respectiv 30% pentru utilizatorii inregistrati la cazinoul Sportingbet;
  • intre 10 si 39 deponenti – 30% pariuri, 35% cazinou;
  • 40-79 deponenti – 35%, respectiv 40% pentru jucatorii de cazinu;
  • 80-149 – 40% si 45% pentru clientii cazinoului Sportingbet;
  • 150+ – 45% pariuri si 50% pentru Sportingbet Casino;

Cei care doresc sa aplice pentru a deveni membru cu drepturi depline al acestui program trebuie sa stie ca planul este de tip No negative carry over. In cazul in care comisionul este negativ, ca urmare a unor castiguri importante inregistrate de clienti adusi prin intermediul site-ului dumneavoastra, in urmatoarea luna totul se reseteaza si veti incepe de la zero!

PLATA CASTIGURILOR

Comisioanele lunare pot fi achitate direct in contul dumnevoastra de jucator Sportingbet sau apeland la oricare din urmatoarele 3 metode de plata: Skrill (ex-Moneybookers), Neteller, transfer bancar.

Sportingbet Afiliati prevede un comision minim lunar de 20 de euro, atunci cand doriti sa directionati banii spre contul de pariere. Altfel, prin intermediul portofelelor digitale Skrill sau Neteller, puteti transfera comisioane incepand cu 50 de euro. In ceea ce priveste transferul bancar, puteti aplica pentru aceasta metoda de plata doar in cazul in care ati castigat cel putin 500 de euro de pe urma pariorilor inregistrati la Sportingbet.

Comisioanele sunt platite de Sportingbet Afiliati la sfarsitul fiecarei luni calendaristice. Membrii nu sunt taxati suplimentar daca clientii dvs castiga. Nu veti primi in schimb niciun comision.

Pentru un plan CPA, va recomandam sa contactati un reprezentant Sportingbet.