Unibet – Program afiliere

Unibet este la ora actuala cel mai important operator de jocuri de noroc licentiat in Romania, oferindu-le in acelasi timp publisherilor posibilitatea de a castiga bani promovand casa de pariuri sau cazinoul online detinut de compania cu sediul in Marea Britanie.

Unibet pune mare accent pe piata din Europa si dispune de o platforma usor de folosit pentru toti jucatorii romani care doresc sa isi deschida cont. Acopera in mare parte toate sporturile importante de pe Batranul Continent, precum si alte competitii din intreaga lume.

Persoanele care doresc sa promoveze produsele si serviciile lansate sub brandul Unibet trebuie sa fie la randul lor licentiate in Romania. Vorbim despre licenta de grad 2, care poate fi obtinuta achitand o taxa anuala de 6000 de euro, plus inca 1000 de euro ce se vor adauga unui fond special creat pentru jucatorii dependenti de jocuri de noroc.

Planul de recompensare a afiliatilor este unul standard, in sensul in care pe site-ul oficial al Unibet sunt afisate urmatoarele informatii: 20%-30% in functie de numarul de jucatori adusi, lunar, pe site-ul Unibet. Acest procent poate creste in momentul cand reusiti sa atrageti mai mult de 5 clienti pe luna. De asemenea, puteti inregistra castiguri si mai importante de la 50 de clienti in sus. In acest din urma caz, comisionul afiliatului poate ajunge pana la 40% din pierderile totale inregistrate de jucatori.

Unibet va pune la dispozitie un program de afiliere de tip No negative carry over. Ce inseamna acest lucru mai exact? Daca se intampla ca jucatorii adusi de dumneavoastra la Unibet sa prinda o luna mai buna si ies pe plus, atunci balanta contului de afiliere, care a devenit negativa intre timp, se reseteaza in prima zi a lunii urmatoare.

Unibet este un jucator foarte important pe piata pariurilor sportive din Romania. In prezent, multi pariori vad in acest operator urmasul de drept al agentiei Bet365. Deci, un motiv in plus pentru a promova Unibet!

CUM PUTETI DEVENI AFILIAT UNIBET

Intrati pe site-ul kindredaffiliates.com si urmati cei 3 pasi de mai jos:

  • deveniti membru afiliat inscriindu-va in programul pus la dispozitie pe acest site. Completati formularul aferent si asteptati un semn din partea celor de la Unibet!
  • apelati la gama larga de instrumente (link-uri, bannere) special conceputa pentru a atrage cat mai multi clienti spre unibet.ro. Directionati pariorii spre Unibet si veti avea numai de castigat!
  • comisionul dumneavoastra va fi achitat la finalul fiecarei luni si depinde in mod direct de sumele pariate de jucatorii inregistrati prin intermediul link-urilor si bannerelor afisate pe site-ul detinut.

Clientii interesati mai degraba de un plan de recompense de tip cost per achizitie (CPA) sau hibrid sunt rugati sa intre in contact cu reprezentantii Unibet pentru mai multe informatii in acest sens.

Unibet va recompenseaza si prin intermediul programului Refer a Friend. Mai exact, aveti 5% in plus pentru fiecare nou afiliat recrutat. Suma aferenta va fi adaugat ulterior comisionului dumneavoastra lunar.

Mentionam la final ca programul de afiliere al Unibet va ofera posibilitatea de a primi banii prin mai multe metode de plata convenabile dumneavoastra (card, transfer bancar, Skrill).