Articole
Cash Out

Cum folosim optiunea Cash Out la Sportingbet

Sportingbet se numara in prezent printre cele mai bune agentii de pariuri sportive online licentiate in Romania. Jucatorii romani isi pot deschide cont pe sportingbet.ro, beneficiind in acelasi timp de un pachet de bun venit foarte tentant, care consta intr-un pariu fara risc, precum si alte promotii ce ruleaza pe parcursul anului. Sportingbet s-a remarcat in ultima perioada prin faptul ca a implementat o sumedenie de optiuni menite a le usura munca pariorilor, printre care si optiunea de Cash Out.

Cash Out reprezinta, fara doar si poate, optiunea pe care multi clienti romani doreau sa o vada implementata de foarte mult timp. In vara lui 2015, Sportingbet si-a anuntat clientii ca aceasta functie a devenit disponibila pe site!

Asadar, clientii Sportingbet isi pot inchide pariurile in orice moment al meciului, asigurandu-si o parte din eventualul castig inregistrat sau, in cel mai rau caz, un procent din miza pariului plasat initial. Cash Out-ul se dovedeste extrem de util in cazurile in care pariorii, desi vad ca pariul merge in favoarea lor, nu sunt absolut convinsi de deznodamantului unui anumit meci.

Optiunea este utila si se poate folosi in foarte multe situatii cu care un anumit parior se poate confrunta la un moment dat. Cel mai bun exemplu este cazul in care echipa preferata de dvs conduce, insa este dominata pe teren de minute bune, la poarta acesteia inregistrandu-se o serie incredibila de ocazii. Ce facem in acest caz, pentru a evita pierderea pariului? Apelam la Cash Out, inchizand astfel pariul si incasand in acelasi timp o suma frumusica de bani, fara a mai depinde de rezultatul final al meciului. Inchideti pariul si luati-va banii inapoi, plus profitul aferent!

Daca la alte case de pariuri sportive online functia Cash Out poate fi folosita doar in cazul pariurilor pre-meci (sau live, vezi casa de pariuri 888Sport), la Sportingbet se poate apela la aceasta optiune in ambele situatii. Pe langa faptul ca aceasta functie acopera in mare parte cele mai importante discipline sportive din oferta Sportingbet (tenis, fotbal, baschet, handbal, hochei, etc), se poate recurge la Cash Out in cazul celor mai populare optiuni de pariere: castigator 1×2, pariuri under/ over, handicapuri asiatice, s.a.m.d.

Simbolul Cash Out este afisat in mod normal ca pe toate pariurile ce se plaseaza in mod frecvent pe sportingbet.ro. Ca un dezavantaj al acestei optiuni, insa, poate fi privit faptul ca pariurile plasate la Sportingbet nu pot fi inchise atunci cand utilizati dispozitive mobile (smartphone sau tableta). Acest mic inconvenient urmeaza sa fie reparat cat de curand, conform unui comunicat emis de Sportingbet in urma cu ceva timp.

Inchiderea unui pariu plasat la Sportingbet se realizeaza accesand sectiunea “Pariurile mele” de pe site. Aveti in partea dreapta a paginii biletul virtual plasat initial. Tot acolo veti gasi suma ce urmeaza sa va fie rambursata in cazul in care optati pentru optiunea Cash Out. Selectati “Inchidere pariu” si incasati suma respectiva pentru a nu mai depinde apoi de deznodamantului meciului sau al meciurilor pe care le-ati selectat!

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Raul
Load More In Articole

Facebook Comments

Check Also

Cum identificam un value bet

Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...