Stanleybet

Stanleybet face parte din grupul caselor de pariuri cunoscute in mod special pentru activitatea desfasurata in mediul offline, prin intermediilor sutelor de agentii existente in majoritatea oraselor, dar care, de curand, ofera si servicii de pariere online. Stanleybet a fost foarte activ in Europa in ultimii ani, acest bookmaker avandu-si radacinile in Marea Britanie.

Stanleybet International Betting este compania sub care Stanleybet opereaza in multe tari europene, precum Malta, Cipru, Germania, Italia, Croatia sau Romania. Aceasta casa de pariuri a obtinut in urma cu ceva timp licenta de functionare pe teritoriul Romaniei, ceea ce inseamna ca sunteti in deplina siguranta in calitate de client Stanleybet.

Metode de depunere si de retragere

Utilizatorii Stanleybet isi pot alimenta conturile folosind doar cateva dintre metodele de depunere cu care se afiseaza alti operatori de traditie din mediul online. Momentan, desi in plina expansiune, platforma online stanleybet.ro ne permite incarcarea contului folosindu-ne de card bancar (Visa / MasterCard, Visa Debit) sau Skrill.

Retragerile, dupa cum lesne se poate intelege, au loc prin aceleasi metode: card bancar sau Skrill.

Asadar, un prim dezavantaj pe care il prezinta acest bookmaker, in conditiile in care ne-am fi asteptat sa putem efectua tranzactii folosind macar 4-5 din cele mai cunoscute metode de plata. Chiar si asa, posesorii de carduri pot depune bani in orice moment al zilei si mai apoi sa acceseze site-ul pentru a plasa pariuri.

Despre site-ul stanleybet.ro, cote si oferta de pariere

Pagina web a Stanleybet este una responsiva si, spre surprinderea noastra, se misca foarte bine indiferent de modalitatea prin care este accesata (calculator, laptop, tableta sau smartphone). Gasim aici si o functionalitate extrem de cunoscuta in randul operatorilor offline, si anume posibilitatea de a face biletul de acasa, din fata calculatorului. Mergeti mai apoi la agentia cea mai apropiata, transmiteti operatorului codul respectiv si biletul va intra in posesia dumneavoastra in cateva momente. Cu alte cuvinte, mai putin timp pierdut in fata panourilor unde sta afisata oferta de pariuri.

Un alt criteriu important (esential, am putea spune) asupra caruia am dori sa poposim vizeaza in mod direct cotele propuse de Stanleybet. Acestea se aseamana din multe puncte de vedere cu cele “trasate” de alti operatori concurenti (Efortuna, Casa Pariurilor sau Mozzartbet), exceptandu-i pe cei cu o mai mare experienta in online. Handicapurile vin insotite de cote gen 1.85-1.85 sau, in cel mai fericit caz, 1.88-1.88, vizibil mai mici decat cele propuse de Unibet sau chiar Netbet.

Pe de alta parte, oferta de pariere este una foarte vasta si fiecare eveniment contine foarte multe optiuni de pariere. Intr-un meci de fotbal, spre exemplu, clientii Stanleybet poz miza inclusiv pe numarul de goluri inscrise de fiecare echipa (gazda sau oaspete), daca inscrie/ nu inscrie si cine va inscrie primul gol. Cotele, dupa cum subliniam si mai sus, nu sunt dintre cele mai stralucite, dar casa de pariuri sportive Stanleybet compenseaza printr-un numar generos de posibilitati de pariere.

Cele mai importante meciuri de handbal si baschet ale zilei sunt tratate corespunzator de acest bookmaker, in sensul in care evenimentele incluse vin atasate cu optiuni de pariere pe handicapuri si totaluri.

Exemple de cote propuse de Stanleybet in cadrul acestor tipuri de pariuri: 1.92 – 1.72, 1.90 – 1.75, 1.82 – 1.82, etc.

Comparativ cu alti jucatori de pe piata romaneasca de pariuri, Stanleybet nu aduce nimic nou pe segmentul de “pariuri speciale”. Mai mult, sectiunea din cadrul site-ului stanleybet.ro pare sa fie parasita din cauza lipsei evenimentelor extra-sportive. Superbet, dimpotriva, puncteaza din plin si la acest capitol.

Pariorii care obisnuiesc sa joace foarte mult in ligile inferioare din Romania, in schimb, trebuie sa ia in calcul aceasta agentie. Stanleybet se numara printre putinele case de pariuri care nu le impune restrictii clientilor cu privire la numarul de evenimente pe care trebuie sa le aiba pe bilet in momentul cand doresc sa mizeze pe un meci din ligile inferioare. Meciurile din Liga a 2-a constituie un motiv suficient de bun pentru a avea cont pe stanleybet.ro!

Bonusuri si promotii Stanleybet

Prezenta de putin timp in online, Stanleybet nu a reusit inca sa puna la punct o promotie interesanta pentru clientii sai. Ramane totusi in picioare grila de bonusare din cadrul pariurilor multiple. Spre exemplu, un bilet castigator cu 6 selectii (cota minima 1.30) va fi “premiat” de Stanleybet cu un procent de 7% din valoarea totala a sumei ce urma sa fie incasata in conditii normale. Acest bonus poate ajunge pana la 70%!