Termeni si Conditii

Site-ul agentiidepariuri.ro a fost special conceput pentru oferirea de ponturi si informatii privind pariurile sportive si tot ceea ce se intampla in domeniul jocurilor de noroc online. agentiidepariuri.ro este proprietatea noastra, iar folosirea acestui brand atrage cu sine si numirea celuilalt termen. Citarea site-ului se efectueaza respectand termenii de site sau website.

Utilizator – persoana fizica/ juridica, bot sau orice alta forma care poate accesa in mod automat site-ul pentru a accesa site-ul in mod automat in scopul vizualizarii, publicarii, descarcarii sau copierii de continut.

Continut – informatiile care sunt livrate sub forma de articole, diverse fluxuri de informatii, discutii nascute in rubrica de comentarii, spatiu publicitar, etc. Continutul existent poate consta, de asemenea, si in imagini, clipuri video sau format text.

Serviciu – furnizarea accesului la site-ul nostru.

Accesul la site si acceptarea termenilor

Fiecare utilizator al site-ului are dreptul de a-l folosi pentru a culege informatii, cu mentiunea ca orice alt tip de utilizare cu alte scopuri este strict interzisa. Site-ul a fost creat in ideea de a oferi o gama completa de informatii, de la avancronicile meciurilor si evenimentelor sportive importante pana la ponturi, sugestii de ponturi, pronosticuri, bilete de pariuri, review-uri la agentiile de pariuri licentiate in Romania, articole informative, sfaturi utile si orice alt tip de informatie pe care cititorul sa o urmeze pentru a castiga la pariuri.

Site-ul poate fi accesat doar avand o conexiune activa la internet, direct de pe PC sau prin intermediul unui dispozitiv mobil (smartphone, tableta).

Accesarea si utilizarea site-ului implica automat acceptul dumneavoastra de a respecta termenii si conditiile impuse de acesta. Acest articol poate fi privit ca un contract, cu anumite clauze pe care dumneavoastra (utilizatorii), trebuie sa le respectati punct cu punct.

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment conditiile de utilizare a site-ului. Aceste conditii devin valabile din momentul publicarii, nu au caracter retroactiv si pot interveni fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Continutul site-ului

Informatiile prezentate pe site-ul agentiidepariuri.ro au scop informativ. Drept urmare, nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele pierderi pe care le poate inregistra un parior (gambler) folosindu-se de serviciul nostru de ponturi. agentiidepariuri.ro este un site dedicat exclusiv persoanelor de peste 18 ani, cu discernamant, deci capabile sa decida singure unde sa parieze si in cine anume sa isi investeasca banii la un moment dat.

Corectitudinea informatiilor si valabilitatea lor trebuie verificate de la sursa, atunci cand facem referire la anumite agentii de pariuri sportive sau cazinouri online.

In alta ordine de idei, nu ne asumam responsabilitatea pentru pariurile plasate de dumneavoastra la una (sau mai multe) din agentiile promovate pe site. Casele de pariuri prezentate pe site vin sub forma de recomandare, insa decizia finala va apartine.

agentiidepariuri.ro nu este o agentie de pariuri sportive online, ci un simplu site care isi conduce utilizatorii spre o mai buna informare privind pariurile sportive si jocurile de noroc. Nu va oferim posibilitatea de a paria online, agentiidepariuri.ro fiind un instrument cu ajutorul caruia va puteti perfectiona strategia de pariere.

Atunci cand accesati linkurile altor agentii de pariuri sportive, promovate pe site, va obligati sa respectati termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor in speta.

Continuam prin a va mentiona faptul ca agentiidepariuri.ro nu ofera transmisii live ale meciurilor si, de asemenea, nu incurajeaza sub nicio forma pirateria. Ca si in cazul site-urilor partenere, ocazional puteti gasi postate pe site anumite linkuri de livestreaming, care se supun unor termeni si conditii proprii.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului poate fi accesat de orice persoana care are o conexiune activa la Internet. Utilizatorii pot vizualiza si tipari continutul atat timp cat acesta este folosit in scop personal. Este interzis, in schimb, copierea informatiilor fara un acord din partea proprietarilor. Continutul nu poate fi reprodus pe alte site-uri, integral sau chiar si partial, fara un acord in scris semnat de noi.

Continutul site-ului, indiferent ca vorbim despre text, elemente grafice (fotografii, logo-uri, etc) sau software, este protejat de Legea Drepturilor de Autor.

Asocierea site-urilor dumneavoastra cu noi nu se poate realiza fara un acord prealabil scris. Orice alta legatura intre site-ul nostru si terti, fara a exista un acord scris, inseamna in mod automat ca nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile prezentate acolo.

Utilizatorii site-ului nostru isi asuma, la randul lor, responsabilitatea pentru respectarea Legii Drepturilor de Autor vizavi de continutul publicat pe site. Incalcarea legilor in vigoare nu poate atrage raspunderea site-ului agentiidepariuri.ro, ci doar a persoanelor despre care am facut vorbire.

Pagina de Contact poate fi folosita in situatia in care dumneavoastra considerati ca anumite informatii publicate pe site va incalca dreptul de proprietate intelectuala. Va asteptam sa ne semnalati aceste situatii neplacute cu ajutorul unor linkuri ce ne pot ajuta sa identificam cu usurinta articolele noastre si materialul original.

Utilizatorii care publica articole, comentarii sau se angajeaza in discutii ce pot avea loc pe forumul nostru isi cedeaza de bunavoie drepturile de utilizare, adaptare si distribuire a materialelor cu care si-au adus contributia pe site.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Ce este interzis

copierea, distribuirea, multiplicarea si stocarea informatiilor de pe site prin orice mijloace;
scanarea si testarea vulnerabilitatii site-ului sau al serverelor unde este gazduita reteaua noastra de site-uri;
interventiile asupra continutului existent, modificarea acestuia sau stergerea articolelor;
atacurile de tip DOS sau FLOOD asupra serverelor de hosting;
utilizarea de adrese de email si numere de telefon postate pe site pentru spam si trimiterea de mailuri si mesaje cu caracter comercial

Disponibilitatea serviciilor

agentiidepariuri.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra serviciilor pe care le oferi fara a-si notifica in prealabil utilizatorii. Incercam pe cat posibil sa va furnizam servicii fara intreruperi, avand totodata dreptul de a suspenda activitatea temporar sau permanent, in functie de situatiile neplacute ce pot aparea pe parcurs.

Discutii prin comentarii si mesaje

Fiecare utilizator agentiidepariuri.ro are dreptul de a-si deschide un singur cont pe site. Persoanele ce sunt descoperite avand deschise conturi multiple pe site vor fi suspendate, iar accesul la site le va fi restrictionat. La inregistrarea pe site, agentiidepariuri.ro interzice din start folosirea cuvintelor admin, webmaster, moderator sau alte formulari care pot crea confuzii in randul utilizatorilor. Nu sunt acceptate nici jignirile prin folosirea cuvintelor obscene sau cu caracter rasist.

Reguli ce trebuie respectate atunci cand postati pe site:

  • folosirea unui limbaj adecvat, dublat de un ton civilizat care sa nu aduca atingere morala asupra altor utilizatori;
  • este interzis limbajul discriminatoriu (xenofob, rasist sau antisemit);
  • nu sunt acceptate jignirile intre utilizatorilor, cuvintele prescurtate si excesul de emoticoane;
  • a nu se folosi in mod repetat functia citeaza sau cea e like/ dislike;
  • nu agream deopotriva nici materialel copiate de pe alte site-uri;
  • sunt acceptate doar mesajele publicate in limba romana;
  • in rubrica de comentarii nu sunt permise linkurile ce pot conduce spre alte site-uri;
  • promovarea pe site se realizeaza apeland la pagina Contact, si nu prin postarea repetata de comentarii cu adresele site-urilor pe care le detineti.
  • Limitarea raspunderii

Cititorii nostri trebuie sa fie constienti ca se depun eforturi consistene pentru a obtine informatii proaspete din sporturile pe care le analizam pe site, precum si din domeniul jocurilor de noroc, in speta a cazinourilor pe care noi le promovam intens. Acest lucru nu exclude insa posibilitatea strecurarii anumitor informatii gresite ce pot aparea la un moment dat. In concluzie, informatiile prezente pe site-ul agentiidepariuri.ro nu vin insotite cu niciun fel de garantie sau asigurare.

agentiidepariuri.ro nu isi asuma raspunderea pentru omisiunile prezente pe site, la fel cum nu este responsabil nici pentru informatiile publicate sub forma de comentarii sau discutii pe forum intre utilizatorii site-ului.

Date si informatii personale

Datele solicitate de noi la inregistrarea pe site sunt si vor ramane confidentiale, exceptie facand doar cazurile in care anumiti utilizatori incalca legea. Astfel, agentiidepariuri.ro este obligata sa le ofere autoritatilor informatiile de mai sus, pe baza legilor aflate in vigoare.

Pentru a nu deveni vulnerabili in fata anumitor atacuri informatice ce pot aparea pe site, fara vointa noastra, va recomandam sa folositi un antivirus, firewall sau program antimalware.