Unibet Pariuri Online

Unibet – Review • Rating • Bonusuri

Intra acum pe Unibet pentru a beneficia de un bonus de 250 LEI oferiti la prima depunere

Casa de pariuri sportive online Unibet, cu sediul in Malta, a luat nastere in anul 1997, intrand in contact cu mediul online al jocurilor de noroc doi ani mai tarziu (1999). Revista eGaming Review a declarat-o cea mai importanta casa de pariuri online cu trei ocazii (2006, 2008 si 2009), premii importante vizand calitatea serviciilor oferite venind si din partea International Gaming Awards. Unibet numara actualmente in jur de 7 milioane de clienti ce provin din 150 de tari ale lumii.

Avantaje

  • Bonus 250 LEI
  • Aplicatii dedicate de mobil: iOS / Android
  • Oferta pariuri diversificata

Dezavantaje

  • Bonusul se acorda doar daca primul pariu este necastigator

Data fiind baza impresionanta de clienti, pagina web a agentiei online Unibet a fost tradusa in aproape 30 de limbi. Limba romana face parte din aceasta selectie, iar traducerea meniurilor, optiunilor de pariere si, in general, a tuturor informatiilor ce tin de un operator online de pariuri a avut loc intr-un mod cat se poate de profesionist. Pe prima pagina a site-ului unibet.ro gasim cele 6 produse marca Unibet, dupa cum urmeaza: Pariuri online, Cazinou, Cazinou LIVE, Jocuri, Bingo si Poker.

Pentru a intra in posesia bonusului de 250 RON oferit de Unibet, inainte de toate, trebuie sa va inregistrati pe site. Apasati pe butonul “Inregistrare” amplasat in coltul din dreapta a paginii, dupa care completati cu mare grija toate informatiile solicitate. Operatiune care, in mod normal, nu ne va lua mai mult de 1-2 minute.

Este recomandat sa alegeti ca moneda de pariere RON-ul pentru a evita schimburile valutare ce au loc in cadrul depunerilor si retragerilor. In general, acest gen de operatiuni vin cu un pachet de comisioane de care majoritatea clientilor caselor de pariuri ar trebui sa se fereasca.

Apasati “Continuare” imediat ce ati completat toate campurile aferente si activati-va contul prin intermediul linkului de validare, care va va fi transmis imediat prin email la adresa de email introdusa anterior.

Eventualele probleme ce pot aparea in cadrul pariurilor efectuate sau al tranzactiilor se pot rezolva rapid cu ajutorul serviciului de relatii cu clientii. Unibet exceleaza la acest capitol, in sensul ca ofera suport atat in limba romana, cat si in limba engleza. Cea din urma solutie v-o recomandam in momentul cand intrati in contact cu un operator roman care nu depune eforturi serioase pentru a va rezolva problemele cu care va confruntati, rezumandu-se la simpla postare (a se intelege “copy-paste”) de paragrafe din regulament. Aveti posibilitatea de a-i oferi o nota, de preferat mica in acest caz, inchideti fereastra de chat (sau telefonul) si apelati la serviciul in limba engleza.

Chat-ul in limba romana este deschis zilnic dupa un anumit program: duminica si luni intre 9-18, miercuri pe intervalul orar 11-20, respectiv joi-vineri intre 14 si 23. Fereastra de chat in engleza este disponibila non-stop.

Clientii romani pot depune la casa de pariuri sportive online Unibet cu ajutorul urmatoarelor metode de plata: card bancar (card de credit sau card de debit), Paysafecard, Skrill si Neteller. Din pacate, cu doi ani in urma, Unibet a luat decizia de a nu mai pune Ukash ca metoda de plata la dispozitia clientilor originari din Romania, dar si din alte tari est-europene.

Se poate depune cu cardul minim 50 de lei si 25 de lei folosind vouchere preplatite Paysafecard. Vorbim despre metode de plata instant, in conditiile in care un transfer bancar poate dura de la 2 pana la 5 zile. Comparativ cu alti bookmakeri din online, Unibet percepe si o taxa per depunere, in procent de 2.5% (depuneri folosind un card bancar) si 3% (depuneri via Paysafecard).

Pe Unibet retragerile constituie un proces mai complicat fata de ceea ce ne ofera concurenta. Lipsa portofelelor online si imposibilitatea de a retrage direct pe card conduc la o durata de 3-10 zile necesara retragerilor. Retragerile se opereaza in mod exclusiv cu ajutorul transferului bancar (retrageri minime de 65 RON).

Unibet este in acelasi timp una din putinele agentii online care le propune clientilor romani bonus oferit in cadrul primului depozit efectuate pe site. Mai exact, 50% din primul pariu pana la 250 RON!

Bonusul de 250 RON consta intr-un prim pariu fara risc pe care il efectueaza noii clienti Unibet. Daca primul pariu se dovedeste castigator, atunci bonusul Unibet nu mai este creditat in contul dumneavoastra. Rulajul necesar eliberarii bonusului este unul consistent (12x, cote minime 1.20), cu mentiunea ca acest factor de multiplicare poate varia in functie de cotele pariate si de natura pariurilor efectuate (pana la 48x in cazul cotelor mai mici de 1.09, respectiv 200% pentru bilete cu minim 12 meciuri).