Unibet Bingo fundal

Unibet Bingo – Review • Rating • Bonusuri

Foarte cunoscuta in tarile nordice, sala virtuala de Bingo a celor de la Unibet (Unibet Bingo) este disponibila in mod legal clientilor romani. Pe unibet.ro este suficient sa aveti un singur cont pentru a putea accesa oricare dintre serviciile si produsele Unibet: pariuri online, jocurile de cazinou, camera de poker si sala de bingo care face subiectul acestei recenzii. Virtue Fusion a furnizat partea de software pentru Unibet Bingo, fiind un partener de incredere al acestei companii. Virtue Fusion este considerat a fi unul dintre ce mai mari dezvoltatori de software pentru bingo din lume.

Pe langa Unibet Bingo, aceasta compania are si o platforma de sine statatoare pe nume Maria Bingo. Maria Bingo nu are legatura cu site-ul unibet.com, pentru a nu exista confuzii asupra serviciilor Unibet si in plus de asta nu este diponibila clientilor din Romania. Jocurile de bingo si de noroc promovate de Unibet vin impreuna cu o experienta vasta pe care o are acest operator, prezent in mediul online de aproape doua decenii.

Clientii care se inregistreaza acum la Unibet Bingo primesc un bonus de bun venit in valoare de 25 EUR. Bonus despre care vom aminti mai tarziu si care este oferit cu ocazia primei depuneri pe site.

Legat de metodele de plata pe care vi le propune Unibet Bingo, singura modalitate de a depune bani pe site in mod gratuit este transferul bancar. Daca alegeti sa depuneti prin card sau Paysafecard, atunci vi se vor percepe comisioane de 2.5% si respectiv 3% in cazul depunerilor prin Paysafecard.

Din nefericire, contul deschis la Unibet Bingo nu se poate alimenta cu ajutorul portofelelor digitale arhicunoscute (Neteller, Skrill, Click2Pay). Depunerea minima este cuprinsa intre 25 si 50 RON (functie de metoda aleasa pentru depunere), iar retragerile sunt operate doar prin transfer bancar.

Bonusul in valoare de 25 EUR este valabil doar pentru clientii Unibet care joaca pentru prima data in sala de bingo. Cumparati bilete de minim 25 EUR in 30 de zile pentru a deveni eligibili pentru acest bonus!

Rulajul este unul minim (1x), iar castigurile realizate din bonus se pot retrage in orice moment. La fel, termenul de 30 de zile este valabil pentru a duce la bun sfarsit rularea bonusului de 25 EUR!

Sunt in total 35 de camere de bingo, prin intermediul carora utilizatorii Unibet Bingo isi pot testa norocul la jocurile de 75, 80 si 90 de bile. Studio 60, Mega Jackpot si Lucky Break ar fi camerele de bingo care atrag foarte multi clienti. In cadrul celor 3 camere de bingo avem parte de cele mai bune promotii, dar si de jackpoturi interesante, direct proportionale cu vanzarile de bilete.

Zilnic, la orele serii mai exact, camerele Studio 60 si Lucky Break pun la dispozitia clientilor Unibet Bingo jocuri cu premii generoase de 1000 EUR. Daca in primul joc banii ajung in posesia unui singur utilizator, care a reusit linie sau bingo, al doilea premiu de 1000 EUR este impartit in mod egal pentru 10 jucatori!

Daca intrati la camera Mega Jackpot veti avea parte in fiecare zi de premii totale de 10.000 EUR. Jocurile sunt organizate dupa urmatorul program: 13:00, 19:00 si 23:30.

Lunea, la Mega Jackpot sunt jocuri de bingo din 30 in 30 de minute. La primul joc avem premii totale de putin peste 600 EUR, pentru ca acestea sa creasca in mod progresiv pana la 4000 EUR!

In zilele de marti putem cumpara bilete foarte ieftine, de ordinul catorva eurocenti: 1, 2 si 5 eurocenti. Mai exact, aceste bilete sunt disponibile doar in segmentul orar 11:00 – 14:00.

Unibet Bingo va ofera un bonus de 25%, miercurea, functie de banii pe care i-ati pierdut in sala de bingo intre orele 20 si 21. Bonusul trebuie rulat si el o data, la fel ca bonusul acordat pentru prima depunere.

O alta camera, este vorba despre Daubers Diamond, vine insotita de o oferta ce nu trebuie ratata sub nicio forma! 2 bilete gratuite la fiecare bilet cumparat!

Cele mai mari premii, insa, dupa cum lesne se poate intelege, sunt puse la bataie in zilele de weekend, atunci cand Unibet Bingo prinde viata odata cu asaltul utilizatorilor din intreaga lume. Intrati pe site pentru a va informa in legatura cu celelalte promotii atasate camerelor de bingo!

Unibet a creat aplicatii speciale pentru fiecare serviciu oferit (casa pariuri, poker, jocuri de cazinou), mai putin insa pentru Unibet Bingo. Cu toate acestea, e bine de stiut ca sala de bingo Unibet este accesibila pe smartphone si tableta prin intermediul platformei mobile m.unibet.com.