Articole
Cash Out

Cum folosim optiunea Cash Out la Unibet

Unibet este unul dintre cei mai buni operatori care activeaza la ora actuala pe piata jocurilor de noroc online din Romania. Unibet a primit licenta de functionare si vine in atentia pariorilor cu o oferta sportiva extrem de diversificata, atat in ceea ce priveste pariurile pre-meci, cat si din punct de vedere al ofertei de pariuri live. Si cum optiunea de Cash Out nu putea lipsi din portofoliu unui bookmaker de asemenea tinuta, Unibet le ofera posibilitatea tuturor clientilor sai de a-si inchide pariurile aflate in desfasurare!

CASH OUT este functia prin intermediul careia clientii Unibet isi pot incasa pariurile aflate in desfasurare, asigurandu-si astfel o anumita parte din castigul total ce ar fi fost rambursat in cazul in care pariul plasat initial era validat castigator. Aceasta facilitate poate fi utilizata de catre pariorii romani in cadrul pariurilor single, precum si in cazul pariurilor cu mai multe selectii (pariuri multiple).

Mai multe informatii privind functia Cash Out oferita de Unibet, insotite de niste exemple elocvente, urmeaza sa fie dezvaluite in randurile care urmeaza!

EXEMPLE

1. am plasat un pariu single in cota 2.50 pe 100 RON. Cu cateva minute inainte ca meciul sa inceapa, aflam informatii importante despre o anumita echipa (sau jucator). Ne logam pe site si apelam la functia Cash Out pentru a ne inchide pariul. In acest caz, Unibet ne retine 5% din pariul initial. Cu alte cuvinte, dupa ce am apasat pe butonul Cash Out, Unibet ne va returna 95 RON!

2. plasam un pariu similar (100 RON pe o cota de 2.50) pe echipa gazda ca o sa se impuna la finalul celor 90 de minute. Este minutul 75, scorul 1-1, iar sansele ca pariul nostru sa iasa devin din ce in ce mai mici. Daca observam acest lucru, ca echipa pe care am pariat are sanse infime sa castige, atunci apasam butonul Cash Out pentru a ni se returna o anumita parte din miza pariului. Din pacate, in acest caz vom primi mult mai putini bani decat in cazul a), insa e bine ca putem recupera macar o parte din miza!

3. plasam un pariu pe victoria formatiei gazda in valoare de 100 RON, la o cota de 2.50. Este minutul 65, iar gazdele conduc cu scorul de 2-0. Pentru a nu mai avea emotii pana la final, decidem sa inchidem pariul, desi victoria formatiei noastre era aproape asigurata. In acest caz, pariorul isi poate asigura o parte din castig. Daca ar fi lasat pariul pana la final, acesta ar fi incasat 250 RON. Folosind Cash Out, in schimb, Unibet ii va returna aproximativ 200 RON, in conditiile specificate anterior.

4. trecem la un pariu multiplu, in care am inclus sase evenimente pe bilet. Primele cinci au fost declarate castigatoare, iar pentru a evita emotiile ultimului meci, decidem sa apelam la functia Cash Out. Astfel, pariorul primeste o suma consistenta de bani fara sa mai depinda de scorul final al ultimului eveniment de pe biletul de pariere!

Optiunea Cash Out de la Unibet se evidentiaza pe piata jocurilor de noroc prin multitudinea de meciuri acoperite si, nu in cele din urma, pentru faptul ca este aplicabila atat pe pariurile single, cat si pe cele multiple. De asemenea, la Unibet puteti paria pe mai multe sporturi beneficiind de aceasta facilitate.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Raul
Load More In Articole

Facebook Comments

Check Also

Cum identificam un value bet

Pariurile de valoare (sau value bets) stau la ...