Unibet pe mobil / tableta

Unibet pe Mobil / Tableta

Numarul crescand al utilizatorilor (si al pariorilor, in mod special) care utilizeaza dispozitivele mobile pentru diverse activitati in mediul online se afla in continua crestere, motiv pentru care Unibet a dezvoltat in acest sens o aplicatie prin intermediul careia clientii acestei agentii online sa poata accesa serviciile companiei direct de pe tableta sau smartphone.

Pentru a accesa aceasta platforma, nu trebuie decat sa dispuneti de un telefon inteligent (smartphone)/ tableta si o conexiune stabila la Internet. Exista aplicatie mobila si pentru posesorii de iPhone sau iPad. Intrati in AppStore si cautati-o!

Interfata aplicatiei este una sigura si foarte placuta, la o prima vedere. Preferintele clientilor pot fi setate cu usurinta pentru a ajunge rapid la evenimentele dorite din oferta. Sunt mai bine de 50 de sporturi incluse in meniu, la pachet cu pariuri live in orice moment al zilei. Tranzactiile, de asemenea, pot fi realizate cu ajutorul aplicatiei mobile.

Miile de evenimente adaugate zilnic in oferta Unibet sunt toate disponibile pe platforma mobila, incluzand aici si partidele afisate in dreptul calendarului de live. Mai mult, chiar si meciurile de fotbal transmise prin Unibet TV (serviciul de livestreaming conceput de Unibet) pot fi accesate direct de pe telefonul mobil sau de pe tableta. Conditia minima este sa fi pariat cel putin o data in ultimele 24 de ore sau sa aveti bani in cont la momentul cand doriti sa vizionati meciul respectiv.

Depunerile se fac intrand in “Contul meu”, pentru a alege metoda de plata dorita. La fel se intampla si in cazul retragerilor. Depuneti direct de pe card, prin transfer bancar sau cu ajutorul unui voucher preplatit. Timpii de depunere coincid cu cei intalniti pe desktop, astfel incat banii vor intra instantaneu spre a fi pariati sau jucati la cazinou.

Cand ne confruntam cu situatii mai putin placute, in sensul ca nu avem semnal 3G si nu stim exact daca pariul dorit a fost plasat, cel mai bine este sa intram in sectiunea “Contul meu” pentru a verifica istoricul pariurilor. Daca nu a fost pus pariul, trebuie sa reveniti sau sa optati pentru altul, dupa caz.

Si cazinoul Unibet poate fi folosit direct de pe tableta sau smartphone, cu mentiunea ca exista o aplicatie separata, ce poate fi descarcata din Google Play sau AppStore. Jocurile din oferta nu pot fi insa testate free daca nu ati efectuat deja o depunere. Intrati in sectiunea “Contul meu” pentru a verifica istoricul tranzactiilor operate in cadrul cazinoului Unibet.

Aplicatia mobila Unibet poate fi utilizata chiar si in afara tarii. Recomandat ar fi sa dispuneti de o conexiune Wi-Fi pentru ca totul sa ruleze la putere maxima si a nu va confrunta cu diverse probleme precum caderea semnalului, consumul ridicat de date mobile, etc.

De curand, Unibet a pus la punct si o aplicatie mobila dedicata dispozitivelor ce se folosesc de sistemul de operare Windows Phone.

Incheiem prin a insira cele 4 aplicatii create de IT-istii Unibet, si anume:

  • Unibet Sports betting (agentia de pariuri sportive)
  • Unibet Sports TV Guide (aplicatie dedicata meciurilor transmise video prin Unibet TV)
  • Football Stats Centre (statistici complexe)
  • Tennis livescore (scoruri live)