Unibet Poker – Prezentarea camerei de poker

Unibet Group nu este prezenta in Romania doar prin intermediul casei de pariuri sportive online Unibet, foarte cunoscuta de altfel si recomandata in randul jucatorilor din tara noastra, ci si printr-o camera de poker foarte interesanta, Unibet Poker, care trezeste interesul pasionatilor prin calitatea serviciilor, a varietatii jocurilor, dar si a bonusului de bun venit in valoare de 500 EUR.

Unibet.ro este de ceva timp disponibil si in limba romana, alaturi de alte 27 de limbi mai mult sau mai putin cunoscute noua romanilor. Camera de poker Unibet poate fi accesata intrand pe pagina unibet.ro si selectand sectiunea Poker din cadrul meniului. Pasul urmator consta in apasarea butonului “Descarca si joaca” pentru a va instala aplicatia.

Daca nu aveti cont deschis la Unibet, inregistrati-va accesand “Register” si logati-va mai apoi in cont cu ajutorul datelor furnizate in cadrul operatiunii anterior amintite.

Daca pana cu doi ani in urma Unibet folosea un software furnizat de un dezvoltator cunoscut (Microgaming Network), acum aplicatia Unibet Poker este pusa la punct in totalitate de IT-istii companiei. Interfata, desi originala, iese in evidenta fata de altele printr-o grafica plina de caricaturi si multe alte fotografii ce ruleaza necontenit. Se mizeaza foarte mult, deci, pe faptul ca utilizatorii ar trebui sa foloseasca aceasta camera de poker in scop recreational.

Aplicatia Unibet Poker nu a fost tradusa si in limba romana, din pacate. Va puteti crea propria identitate optand pentru unul din avatarele existente!

Ca si in cazul cazinoului Unibet sau al Unibet Cazinou Live, in camera de poker se pot depune bani prin 3 metode mari si late, dupa cum urmeaza: card bancar (card de credit sau card de debit), Paysafecard si, nu in cele din urma, transfer bancar. Singurele tranzactii care vin neinsotite de comision sunt cele via transfer bancar, in conditiile in care utilizatorilor le sunt percepute taxe de 2.5% la depunerile direct pe card, respectiv 3% prin Paysafecard.

Pasionatii de poker nu isi vor putea alimenta contul Unibet prin Skrill, Click2Pay sau Neteller. Castigurile inregistrate la mesele de poker pot fi retrase doar printr-o singura metoda, si anume transfer bancar. Suma minim acceptata in cazul retragerilor este de 60 RON, scutita de taxe suplimentare!

Unibet Poker beneficiaza de asistenta in limba romana, operatorii acestei companii putand fi contactati telefonic sau, si mai simplu, prin intermediul ferestrei de chat existente. Programul operatorilor care lucreaza in cadrul serviciului de chat (in limba romana) este unul limitat (vezi detalii pe site), insa avem intotdeauna la indemana posibilitatea de a apela la operatorii vorbitori de limba engleza.

Se mai pot trimite si email-uri la info-ro@unibetsupport.com, insa timpii de raspuns sunt mari si poate fi deranjant sa optati pentru o astfel de solutie in cazul problemelor urgente.

Cei 500 EUR promisi bonus de camera de poker Unibet sunt livrati in transe, cu mentiunea ca cei mai multi bani vor ajunge in contul dumneavoastra in cadrul ultimului nivel. Pentru a debloca bonusul, aveti la dispozitie maximum 60 de zile!

Desi important la o prima vedere, bonusul celor de la Unibet Poker poate fi considerat inferior altor camere de poker existente pe piata jocurilor de noroc online. Multe camere online de poker ruleaza o sumedenie de promotii in paralel. La Unibet Poker nu avem parte de bonusuri de loialitate, ci doar unul pentru prima depunere.

Clientii Unibet Poker sunt indemnati insa sa indeplineasca luna de luna anumite “misiuni” pentru a primi bilete gratuite la turnee de poker cu premii consistente. Sau chiar in sume cash, daca e sa facem referire la provocarile (“challenges”) existente pe site.

Cursele lunare Omaha si Hold'em constau in adunarea cat mai multor puncte in cadrul diverselor turnee organizate pentru premii in bani. Sunt organizate periodic turnee freeroll pentru jucatorii care nu au avut prea multa inspiratie la mesele de joc, inregistrand pierderi de minim 20 EUR (pe saptamana). Intr-un astfel de turneu, premiile se cifreaza in jurul a 40 EUR pentru primii 50 de concurenti.

In plina expansiune, Unibet Poker nu este nici pe departe camera de poker cu cea mai diversa oferta in ceea ce priveste mesele disponibile. Mesele cash sunt destul de populate, nu acelasi lucru putand fi spus si despre cele tip Sit & Go.

Unibet Poker dispune de o aplicatie speciala doar pentru iPad. Sectiunea de poker este totusi usor de accesat pe dispozitivele Android direct din browser!