Winmasters Pariuri Online

Winmasters – Review • Rating • Bonusuri

Intra acum pe Winmasters pentru a beneficia de un bonus de 300 LEI oferiti la prima depunere

Winmasters este o agentie de pariuri online prezenta de foarte putin timp pe teritoriul Romaniei, dar care a obtinut destul de rapid licenta de organizare de jocuri de noroc online in tara noastra. Ca orice bookmaker ce apreciaza utilizatorii romani, Winmasters dispune de o interfata tradusa integral in limba romana. Pe langa pariuri sportive, aceasta companie mai ofera si alte servicii ce pot fi accesate direct de pe prima pagina (cazinou, cazinou live, jocuri).

Avantaje

  • Bonus 300 LEI
  • Aplicatii dedicate de mobil: iOS / Android
  • Miza minima – 0.5 LEI

Dezavantaje

  • Lipsa Poker
  • Comision 3% la retragere

Deschiderea unui cont la Winmasters se poate realiza intrand pe prima pagina si apasand butonul “Inregistrare”, intreg procesul fiind intins pe 3 coloane, si anume: coloana in care sunt solicitate datele cu caracter personal (nume prenume, sex, zi de nastere si numar telefon), urmata de cea in care va puteti alege moneda de pariere, ca mai apoi sa introduceti si alte informatii personale: adresa, tara de provenienta, cod postal si codul bonus pentru a beneficia de promotia curenta. La ultima coloana nu va mai ramane decat sa bifati cele doua casute: “Da, trimiteti-mia acorduri si oferte speciale!” si “Am citit si acceptat termenii si conditiile”.

Winmasters – Metode de plata

Prima depunere la Winmasters se poate realiza cu ajutorul urmatoarelor metode de plata: card de credit, Skrill, Neteller si Paysafecard. E bine de stiut ca exista o limita minima de depunere (40 RON sau echivalentul acestei sume in orice alta valuta). De asemenea, contul recent creat pe site poate fi alimentat si via transfer bancar. Suma minima ce poate fi depusa prin transfer bancar este una mai consistenta, de 250 RON, cu mentiunea ca acest gen de operatiune necesita 2-3 zile pentru a fi finalizata. Daca doriti sa depuneti instant, insa, optati pentru oricare din metodele enumerate anterior!

Suma maxima ce poate fi depusa prin intermediul cardului bancar este de 9000 RON, similar cu ce se intampla si in cazul Paysafecard, Neteller sau Skrill. Doar prin transfer bancar puteti depune echivalentul a 10.000 EUR (45.000 RON)!

Opinii generale despre cotele afisate pe site-ul Winmasters

Winmasters nu este tocmai cea mai buna casa de pariuri sportive atunci cand este vorba despre calitatea cotelor propuse spre pariere. Cu siguranta ca se poate si mai bine decat atat, in conditiile in care la meciurile de tenis primim handicapuri similare (ca si cote) cu cele oferite de agentiile terestre. La total game-uri, spre exemplu, primim cote de 1.85 cu 1.85, ceea ce este extrem de putin in raport cu alte agentii de pariuri online (1.90-1.90 sau, in unele cazuri, 1.93-1.93). Din acest punct de vedere, Winmasters poate fi o casa de pariuri buna doar pentru pariorii care testeaza pentru prima data apele in online!

Oferta si cum plasam pariuri la Winmasters

Dupa ce ne-am inregistrat pe site si am depus, studiind cu rapiditate ce are de oferit in materie de cote Winmasters, trecem la plasarea primului pariu. Meniul de pariere este asezat in partea stanga a paginii. De acolo va puteti alege sportul care va intereseaza in mod special si, respectiv, competitia in care se afla meciul vizat de dumneavoastra. In dreptul fiecarui eveniment sportiv este listat si numarul de optiuni de pariere existente. Spre exemplu, intr-un meci din Premier League pot exista peste 100 de piete (optiuni de pariere) din care sa alegeti!

Liga 1 este reprezentata intr-un cadru mai restrans, fiind insotita de doar cateva zeci de optiuni de pariere. Sunt postate periodic si meciuri din Liga a 2-a, in cadrul carora utilizatorii Winmasters pot efectua pariuri single, combo si sistem.

Se pot plasa si pariuri live, numai ca nu vom putea urmari video in pagina cele mai importante meciuri ale zilei, asa cum se intampla in cadrul multor agentii care se respecta. Per total, oferta Winmasters e putin mai saraca in comparatie cu Unibet sau Sportingbet, insa ofera suficiente sporturi si evenimente pentru a fi luata in calcul pe viitor!

Bonus de 150 RON oferit la inregistrare

Pentru a suplimenta fondul de pariere cu alti 150 RON (50%), va trebui sa efectuati un prim depozit de cel putin 300 RON. Bonusul va fi eliberat in momentul cand s-a bifat rulajul prevazut in termenii si conditii atasati acestei promotii. Este vorba despre 7x (depunere + bonus), cu amendamentul ca doar cotele de 1.80 (sau mai mari) vor conta la rulajul final. Pariurile live acceptate sunt doar cele pe castigatorul meciului (1X2), iar pariurile de tip handicap asiatic si Draw No Bet sunt excluse din calculul aferent rulajului sus-mentionat.