Winmasters Jocuri

Winmasters Jocuri este sectiunea special creata de Winmasters pentru jocurile de cazinou pe care le pune, zilnic, la dispozitia a sute de mii de utilizatori din Romania. Selectia este una cuprinzatoare, pentru toate gusturile, venind la pachet si cu o sumedenie de bonusuri si promotii lansate in mod constant pe site.

Dupa cum spuneam, Winmasters ofera servicii de jocuri de noroc online in toata lumea, inclusiv la noi, Romania ajungand in ultima perioada un punct pe harta foarte atractiv pentru mai multe companii de gambling. Separat de Winmasters Jocuri, acest brand include o casa de pariuri, cazinou, camera de poker si sectiune de sloturi. Lipseste o camera de bingo, dar situatia se va schimba cel mai probabil in viitorul apropiat.

Jocuri disponibile in oferta Winmasters

Sectiune de jocuri pusa in miscare de Winmasters poate fi caracterizata ca fiind una destul de reusita din punct de vedere grafic, avand in acelasi timp avantajul de a fi bine structurata. Utilizatorii pot ajunge cu usurinta, deci, jocurile importante care ii intereseaza, indiferent ca acestea au fost incluse de Winmasters in diverse categorii.

Jackpoturile progresive de pe site va ofera sansa de a pune mana pe castiguri foarte importante, de ordinul milioanelor de RON. Mega Moolah, spre exemplu, prevede in acest moment un castig de peste 8.000.000 RON. Si astfel de premii sunt disponibile in cadrul mai multor jackpoturi progresive, practic, principalul punct de atractie al unui gambler ce ajunge in premiera pe site-ul winmasters.com.

Asemeni marilor companii din domeniu, Winmasters si-a prevazut sectiunea de jocuri cu o buna pozitionare a celor mai importante (a se citi populare) jocuri din oferta. Avem in partea de jos a paginii butoane ce conduc la acestea (vezi “Top Jocuri”), precum si altele ce ne ofera acces rapid la jocuri virtuale, mini jocuri, jocuri de noroc si la toate jocurile din oferta Winmaster Jocuri. Exista in acest sens, de asemenea, si o casuta de cautare cu ajutorul careia puteti gasi cu usurinta absolut orice joc incarcat pe site-ul winmasters.com.

Aveti mai jos cateva exemple de jocuri pe care le puteti incerca de distractie sau pe bani reali, profitand de bonusul de 900 RON pe care il pune Winmasters Jocuri la inregistrarea pe site: Beer Fest, Crypt Crusade Gold, Germinator, Max Damage and The Alien Attack, Premier Racing, Six Shooter Looter Gold, Triple Chance Hi Lo, Premier Trotting, Premier Racing, Starbust Mini, Mini Blackjack, Mini Roulette, Ace, Hexaline, Triangulation, Four by Four, Space Evader Gold, etc.

Imediat in apropierea banner-ului prin intermediul caruia Winmasters Jocuri ne tine la curent cu sumele fabuloase la care au ajuns jackpoturile progresive a fost pozitionata si o casuta cu cei mai recenti castigatori. Sumele incasate de acestia pot varia de la cativa euro pana la premii in valoare de cateva mii sau, de ce nu, zeci de mii de euro!

Daca ar fi sa comparam oferta Winmasters Jocuri cu ceea ce au de oferit cele mai importante branduri de jocuri de noroc ce activeaza si in Romania, ei bine, concluzia ar fi ca Winmasters mai are de recuperat foarte mult teren. Exista insa un segment de utilizatori si pentru Winmasters Jocuri, in conditiile in care este prezenta in continuare o baza de potentiali clienti nu foarte familiarizati cu jocurile de noroc online. Deci, Winmasters Jocuri poate fi o locatie excelenta unde sa va incepeti experienta online in materie de gambling!

Metodele securizate de plata oferite de Winmasters Jocuri coincid in mare parte cu ceea ce folosim si in cadrul casei de pariuri. Cu alte cuvinte, conturile Winmaster Jocuri se pot alimenta prin intermediul cardurilor bancare (carduri de credit sau carduri de debit, respectiv transfer bancar si o intreaga colectie de portofele online (Skrill, Neteller sau Zebrapay). Se pot depune bani pe winmasters.com inclusiv cu ajutorul voucherelor preplatite Paysafecard. Retragerile, in schimb, se fac prin metodele de mai sus, cu exceptia Paysafecard.

Limitele de depunere si la retragere sunt specificate in termenii si conditiile impuse de Winmasters. Spre exemplu, depozitul minim ce poate fi efectuat via transfer este de 250 RON, cu mentiunea ca toate celelalte metode de plata prevad o suma minima de doar 40 RON. Cea mai mare suma pe care o puteti depune la Winmasters este de 45.000 RON (transfer bancar), cu mentiunea ca aceste limite pot fi modificate cu ajutorul operatorilor de la serviciul de relatii cu clientii ce pot fi contactati pe email, telefon sau chat.